Take-Two lõpetas oma koostöö “Outridersi” arendajaga

0
41
People Can Fly

Poola mängustuudio People Can Fly sai järgmiste halbade uudiste osaliseks, pärast kaks aastat kestnud koostööd uue põnevus-seiklusmängu kallal otsustas Take-Two koostöö lõpetada.

Kaks aastat tagasi sõlmis People Can Fly uue põnevus-seiklusmängu “Project Dagger” avaldamislepingu Take-Two’ga, kuid nüüd teatas Take-Two oma saadetud kirjas, et plaanib edasise koostöö lõpetada.

Täpseid tingimusi People Can Fly ei avalikustanud, kuid ütles, et nad peavad Take-Twole maksma tagasi kõik viimase kahe aasta jooksul saadud arenduseks kulunud raha.

Nüüd peab People Can Fly oma mängu arendamist ja selle välja andma kas oma kuludega või otsima uue väljaandja. Take-Two loobus õigusest osta välja õigused mängule, mis tähendab seda, et edaspidi kuuluvad kõik õigused mängule People Can Fly mängustuudiole.

Lisaks “Project Daggerile” on stuudiol töös veel kuus mängu. Üks neist kannab hetkel nime “Project Gemini”, mida rahastab Square Enix. Tulemas on neilt ka kaks VR-mängu koostöös partneritega ning lisaks on paar mängu, mida stuudio ise rahastab.

People Can Fly on lubanud igal aastal anda välja ühe uue mängu, mis tähendab, et üsna varsti peaks neilt midagi tulemas olema.