Ubisoft äratab armastatud “Splinter Celli” sarja ellu järgmisel reedel, 2. detsembril

0
29
Splinter Cell

“Tom Clancy’s Splinter Cell: Firewall” loo peategelaseks on mängusarjast tuntud, neljanda ešeloni agent, Sam Fisher, kelle uueks missiooniks on riikliku julgeolekuagentuuri spetsiaalse tegevosakonna jaoks värvata ja koolitada välja järgmise põlvkonna agendid. “Kui Fisheri minevikust pärit ohtlik salamõrtsukas surnuist naaseb, alustades uue mõrvamissiooniga, paljastades tõsise ohu ülemaailmsele turvalisusele, algab võidujooks ajaga,” õrritab BBC fänne.

Kõlab paljulubavalt? Kahjuks pole tegemist uue videomänguga ja isegi mitte sarja või filmina, vaid hoopis BBC Radio 4 uue draamasarjaga, mis algab järgmisel reedel, 2. detsembril. Kokku on kaheksa 30-minutilist episoodi, mida saab igal reedel BBC Radio 4-s kuulata või teise võimalusena osta terve komplekt BBC Sounds’ist, mis on samuti saadaval alates 2. detsembrist.

Sam Fisherit mängib Andonis Anthony (The Archers), tema tütart Sarah’t mängib Daisy Head ning kaasa teevad veel Sacha Dhawan (Doctor Who, The Great), Will Poulter (Midsommer, Black Mirror) ja Nikesh Patel (Starstruck, The Devil’s Hour).