Uus “Splinter Celli” mäng on tulekul

0
28
Splinter Cell

“Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist” ilmus aastal 2013 ja sellest ajast saadik on selle mänguseeria fännid oodanud kannatamatult Sam Fisheri tagasitulekut. VideGamesChronicle allikate sõnul olevat Ubisoft sellele lõpuks rohelise tee andnud.

Kuigi allikad ei teadnud, milline Ubisofti mängustuudio mängu arendamisega tegeleb, teadsid nad väita et tegemist on stuudioga väljaspool Montreali. Mängu arendamine olevat üsna algusfaasis, kuid Ubisoft võivat mängust teavitada järgmisel aastal ning tegemist ei ole kindlasti VR või mobiilimänguga.

Ubisoft on fänne juba aastaid uue “Splinter Celliga” õrritanud ning 2019. aastal teatas Ubisofti juht Yves Guillemot, et Sam Fisher tuleb tõepoolest tagasi, aga mitte sellisel kujul nagu me võiksime oodata.

“Ma ei saa öelda, millal, sest nagu te teate, siis sellised asjad võtavad aega,” vastas Guillemot küsimusele, et millal võiks mängu oodata. Samuti ei täpsustanud ta seda, mida see “uut tüüpi kogemus” endast kujutada võiks.

2020. aastal kuulutas Ubisoft välja “Splinter Cell” VR-mängu Oculus seadmetele, mis võib sisaldada ka mitmikmänguosa, kuid selle ilmumisaeg on endiselt teadmata.