Ubisoft kinnitas, et Splinter Cell on tõepoolest tulemas

0
89

Ubisofti juht Yves Guillemot kinnitab, et Sam Fisher tuleb tõepoolest tagasi, aga mitte sellisel kujul nagu me võiksime oodata.

Viimaseks Splinter Cell’i mänguks oli 2013. aastal ilmunud Splinter Cell: Blacklist ning sarja fännid on sellest ajast saadik oodanut kannatamatult Sam Fisheri tagasitulekut.

Splinter Celli tuleku kohta on liikunud mitmeid kuulujutte ning ka Ubisoft ise on teinud mitmeid vihjeid. Nüüd siis kinnitab mängu olemasolu ka Ubisofti juht Yves Guillemot, kes Gamerskyle antud intervjuus räägib, et traditsioonilise väljalaske vormi asemel on oodata “uut tüüpi kogemust, aga suuremal hulgal erinevatel seadmetel.”

“Ma ei saa öelda, millal, sest nagu te teate, siis sellised asjad võtavad aega,” vastas Guillemot küsimusele, et millal võiks mängu oodata. Samuti ei täpsustanud ta seda, mida see “uut tüüpi kogemus” endast kujutada võiks. Kuid rääkides suuremal hulgal erinevatest seadmetest, liigub paratamatult mõte mobiiltelefonidele. Sellisel kujul kogemust tõepoolest fännid vist oodata ei oska.