Ubisofti “Prince of Persia: Sands of Time” uusversioon sai uue arendaja

0
42
Prince of Persia Sands of Time

Ubisoft teatas, et “Prince of Persia: Sands of Time” uusversiooni, mis pidi algselt ilmuma juba eelmise aasta jaanuaris, arendajaks sai uus mängustuudio ning sellega seoses lükatakse selle ilmumine edasi teadmata ajaks – “siis kui see valmis saab”.

“Prince of Persia” mänguseeria fännid on Ubisoftilt juba aastaid palunud uut järge, kuid selle asemel, et mängijate soovidele vastu tulla, otsustas Ubisoft neid “rõõmustada” hoopis “Prince of Persia: Sands of Time” uusversiooniga, mille kallal töötasid Ubisoft Pune ja Mumbai. Kuid pärast mängu näitamist 2020. aastal, sai see mängijatelt nii palju negatiivset tagasisidet, et Ubisoft otsustas mängu ilmumise edasi lükata, et arendaja saaks pakkuda “uusversiooni, mis tundub värske kuid jääb smal ajal originaalile truuks”.

Pärast kõiki neid aastaid on Ubisoft jõudnud järeldusele, et olemasolev meeskond ei saa siiski soovitud tulemusega hakkama ja on otsustanud “Prince of Persia: Sands of Time” uusversiooni edasise arendamise anda hoopis Ubisoft Montrealile.

Mängijad ootavad Ubisoftilt aga endiselt päris uut “Prince of Persia” mängu ja uut “Splinter Celli”. Pärast Michel Anceli lahkumist Ubisoftist pole enam midagi kuulda olnud enam ka “Beyond Good and Evil 2-st”, mida samuti fännid põnevusega ootavad.