Uncharted 5?

0
51

Naughty Dog ei välista võimalust, et kunagi tuleb ka “Uncharted 5”.

28. jaanuaril ilmus “Uncharted: The Legacy Collection” ning selle puhul andsid Naughty Dogi juhid Kurt Margenau ja Sean Escayg Gamesradarile intervjuu. Muuhulgas mainiti, et nad võivad kunagi “Unchartedi” seeria juurde tagasi tulla.

“Arvan, et võime kindlalt öelda, et me ei saa mitte kunagi öelda mitte kunagi,” ütles Escayg. “Uncharted on frantsiis mida me armastame – mida stuudio armastab. Mina armastab ja Kurt armastab. See on maailm, mida me tahame rohkem näha. Seega seda võin ma kindlalt öelda.”

Margenau ja Escayg on seda ka varasemates intervjuudes maininud, et kuigi “Uncharted 4” tähistas Nathan Drake’i loo lõppu, ei tähenda see seda, et nad tulevikus ei võiks seeria juurde tagasi tulla, mõne tuntud või hoopis uue tegelasega.

Vahepeal liikusid ringi ka kuulujutud, et uus “Unchartedi” mäng ongi tegelikult töös, aga selle arendajaks on hoopis “Days Gone” arendaja Bend Studio. Kuid nüüdseks olevat see projekt neilt ära võetud.

Senikaua aga kui uut mängu ei ole, võib nautida 28. jaanuaril ilmunud “Uncharted: The Legacy Collection’it” ja 11. veebruaril ilmub kinodesse “Uncharted’i” film, kus peaosades saab näha Tom Hollandi ja Mark Wahlbergi.

Vaata millised mängud ilmuvad PlayStationi konsoolidele sel aastal.