“Borderlandsi” filmiga on lood kehvad

0
21
Borderlands

“Last of Us’i” kaasstsenarist ja -looja Craig Mazin on otsustanud, et ta ei soovi oma nime “Borderlandsi” filmiga siduda.

“Borderlandsi” film kuulutati esmakordselt välja juba 2015. aastal, kuid sellel kulus aastaid enne kui nad filmile režissööri leidsid ja filmima hakkasid. Filmivõtetega alustati 2021. aasta juunis ning näitlejate hulgas leidus mitmesuguseid staare, alates Cate Blanchettist ja Jack Blackist kuni Kevin Hearti ja Jamie Lee Curtiseni välja.

Nüüd kaks aastat hiljem aga pole endiselt meil ei ilmumiskuupäeva ega ka mitte treilerit. Aasta alguses ilmunud uudised polnud samuti kiita, siis teatati, et alustatakse kordusvõtetega Tim Milleri käe all ning stsenaariumi kirjutamise juurde kaasati Zak Olkewicz. Nüüd aga teatas filmi algne stsenarist Craig Mazin, et ta ei taha oma nime selle filmiga siduda. Praegu on filmi autoriteks märgitud World of Reel andmetel Eli Roth ja Joe Crombie, mis on Craig Mazini pseudonüüm.

Lisaks Mazinile, Rothile ja Olkewiczile on filmi stsenaariumi kallal töötanud üsna pikk nimekiri teisi kirjanikke, sealhulgas Aaron Berg, Oren Uziel, Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Chris Bremner, Gary Ross ja Sam Levinson. Päris pikk nimekiri, eriti sellise filmi kohta nagu “Borderlands”.