E-spordi õhtu kinos Artis

0
34
e-sport Kino Artis

10. juunil toimub kinos Artis esimene E-sprodi õhtu. Mängurid saavad oma oskused proovile panna kolmes kaklusmängus: “Street Fighter 6”, “Tekken 7” ja “Guilty Gear Strive”. Parimatele jagatakse auhindu.

Üritusest saavad osa võtta kõik huvilised, kes soovivad kas oma oskused proovile panna või lihtsalt teistele kaasa elada ja mängudega tutvuda.

Kõik mängud toimuvad PlayStation 5 konsoolil ning kõik osalejad võivad kaasa võtta oma puldi ja seda kasutada, kui see ühildub Playstation 5 konsooli ja mänguga.

Turniire saab jälgida ka interneti vahendusel, koos kommentaaridega.

Üritust korraldab Videogamers.eu koostöös Gamestari, Õhtulehe, Meile Meeldib Mängida ja kino Artisega.

Street Fighter 6

Capcomi toodetud kaklusmängu põhiseeria kuues osa ilmub alles 02. juunil 2023. Seega juba nädal aega hiljem teeme esimesed jõuproovid, et süües kasvaks isu. Mängitakse Playstation 5 konsoolil ja arvuti monitoril.

Tekken 7

Bandai Namco toodetud maailma kõige keerulisema kaklusmängu tiitlit kandev hetkel veel viimane väljalase on Eestis kohustuslik e-spordi osa. Ustava kommuuni esindajad väsimatult harjutavad, seega Tekkenist on saanud üks vähesed kaklusmänge, kus võitjat pole enam nii kerge ennustada. Mängitakse Playstation 5 konsoolil ja arvuti monitoril.

Guilty Gear STRIVE

Arc Systemsi toodetud imeilus 2D anime kaklusmäng kannab hellitavat nime kui “maailma kõige täiuslikum”. Keeruline, kihiline ja värviline mäng on Eestis elavate välismaalaste hulgas tõeline pärl, seega siin tõenäoliselt on oodata palavat lahingut vanade rivaalide vahel. Kes võidab sellel korral? Mängitakse Playstation 5 konsoolil ja arvuti monitoril.

Reeglitega saab tutvuda siin: https://www.kino.ee/news/1911/
Facebook: https://fb.me/e/2SAGmYx10
Rohkem infot siin: https://www.kino.ee/events/esport
Pileti saab osta: https://www.kino.ee/event/6377/