Jälle… Ubisoft lükkas “Skull & Bones” ilmumise edasi ja tühistas kolm mängu

0
76
Skull & Bones

Ubisoft teatas, et nad tühistasid kolm seni väljakuulutamata mängu ning lükkasid taaskord “Skull & Bones” ilmumise edasi.

Põhjuseks olevat pettumust valmistanud viimase kvartali majandustulemused, sealhulgas “Mario + Rabbids: Sparks of Hope” ja “Just Dance 2023” viletsad müüginumbrid. Seetõttu oli Ubisoft sunnitud kriitilise pilguga üle vaatama oma tulevased plaanid ning selle tulemusena tühistati, lisaks eelmise aasta suvel tühistatud neljale mängule, järgmised kolm projekti.

Taaskord otsustati edasi lükata juba korduvalt, nüüd vist juba kuuendat korda, edasi lükatud ja ümber tehtud piraadimäng “Skull & Bones”. Algselt pidi see Ubisofti kauaoodatud piraadimäng ilmuma juba 2018. aastal, samal ajaperioodil kui Rare’i “Sea of Thieves”.

Ubisoft ütles, et nad seisavad silmitsi “suurte väljakutsetega, sest tööstus jätkab megabrändide ja pikaajaliste teoste poole liikumist”. Ettevõttes on kavas läbi viia mitmesuguseid ümberstruktureerimisi, müüa maha mõningaid varasid ja teha teisi muudatusi, et parendada väljavaateid ja tugevdada Ubisofti pikaajalist kasvu turul.

“Skull & Bones” peaks uute plaanide kohaselt ilmuma hiljemalt 2024. aasta märtsi lõpuks.