Kurikuulus Nintendo häkker Bowser vabaneb küll vanglast, kuid mis elu see on

0
44
Bowser vangis

Nintendo Switchi häkker Gary Bowser vabastati tervislikel põhjustel ennetähtaegselt vanglast.

Gary Bowser – palun mitte segi ajada teise kuulsa Nintendo Bowseriga, kes kloune ja rinnanibusid kardab – kuulus häkkimisgruppi Team-Xecuter, mis tegeles seadmete loomise ja müügiga, mis võimaldasid ebaseaduslikult mängida mänge Nintendo Switchil ja 3DS-il. 2022. aasta veebruaris mõisteti ta selle tegevuse eest 40 kuuks vangi.

Intervjuus Nick Mosesega, rääkis Bowser, et ta vabastati vabastati föderaalvanglast märtsi lõpus ja viibib hetkel Washingtoni Tacomas asuvas kinnipidamiskeskuses. Pärast täielikku vabanemist plaanib Bowser naaseda Kanadasse.

Pärast vabanemist on Bowseril kuus kuud aega, et alustada 14,5 miljoni dollari suurune kahjutasu tasumisega. 10 miljonit sellest läheb Nintendole.

Praeguseks hetkeks on Bowser sellest summast tasunud 175 dollarit, mille ta teenis vanglas töötades.

Edaspidi läheb 25-30% kogu tema teenistusest kahjutasu maksmiseks. Kuna Bowser on nüüdseks 53-aastane, siis suure tõenäosusega ei teeni ta kunagi piisavalt, et ta suudaks oma eluaja jooksul kogu summa tasuda.

Kust Bowser selle summa välja võlub? Kas ta naaseb uuesti kuritegelikule teele, jätkates piraattarkvara ja -seadmete müügi ja levitamisega?

Team-Xecuteri grupi liider prantslasest Max “MaxiMiLiEN” Louarn viibib aga endiselt vabaduses.