Meile Meeldib Mängida 210 – Kui pult lõhnab pitsa järele

0
34

Tänase saate kõrvale soovitame varuda pitsat, sest tuleb üsna pitsakeskne saade. Räägime pitsalõhnalistest pultidest ning sellest miks Activision Tikokeriga pitsa sisu üle kakleb. Baldur’s Gate 3 mainime ka ja uurime mis juhtus Spider-Man 2 PS5 konsoolide ja küljeplaatidega.

00:00 Mängumaailm teeb nalja Muski X-i üle
03:40 Pitsalõhnaline pult
07:17 Activision läks pitsa sisu pärast kohtusse
10:14 Baldur’s Gate 3 häälnäitlejatele palgati konsultandid seksistseenide jaoks
12:15 Skalperid ostsid Spider-Man 2 PS5 kaaned ja puldid ära
16:22 UUT KRAAMI: Snoop Dogg, Nicki Minaj, 21 Savage ja Lara Croft skinnid Call of Dutys; Monster Hunter Now ilmub 14. septembril; Final Fantasy XIV Online Xboxile
20:13 Immortals Fenyx Rising järge ei saa
20:38 ESRB tahab nägusid skanneerima hakata
26:15 Soodsalt või tasuta
30:20 Sea of Stars – Pikslikraam, käib kah kui muud mängida pole
33:35 It Takes Two – Soovitame

NB! Otsesaate kuulajad/vaatajad teenivad omale ka lojaalsuspunkte, mida saab auhindade vastu vahetada.

Meile Meeldib Mängida saadet saab YouTube’is otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab saadet järelvaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest:

“Pärast saadet” saateosa, kus mängime mänge, vastame kuulajate küsimustele ja räägime niisama juttu, on järelvaatamiseks ja kuulamiseks kättesaadav Meile Meeldib Mängida patroonidele.

Meile Meeldib Mängida tegemisi saab toetada Patreoni kaudu. Patroonid saavad T-särgi, Discordis sissepääsu VIP ruumi, ligipääsu patroonidele mõeldud sisule ja eelisjärjekorras mänguõhtutega liituda ning iga kuu lojaalsuspunkte. Meie Patreoni lehe leiad aadressilt https://patreon.com/meilemeeldibmangida