Netflixi mänge teleris saab mängida kui kasutad nutitelefoni puldina

0
70
Tüdruk kasutab nutitelefoni mängimisel
PILT: RODNAE Productions | Pexels.com

Paistab, et Netflix töötab funktsiooni kallal, mis võimaldab kasutajatel oma nutitelefoni puldina kasutada, et teleriekraanil uusi Netflixi mänge mängida.

TheTapeDrive toimetaja ja iOS arendaja Steve Moser leidis uuest Netflixi äpist koodijupi, mis viitab sellele, et ettevõte katsetab võimalust kasutada nutitelefone puldina, et teleriekraanil tulevasi Netflixi mänge mängida.

Netflix teatas eelmisel aastal, et lisaks mobiilimängudele soovivad nad tulevikus hakata Netflixi tellijatele pakkuma ka “maailmatasemel” originaalmänge ilma reklaamide ja mikrotehinguteta. Selle tarbeks on ettevõte viimaste aastate jooksul ostnud omale mitu mängustuudiot, sealhulgas Triple Town, Spry Fox, Next Games, Night School Studio ning eelmise aasta lõpus teatati ka oma mängustuudio loomisest.

Seni filme ja TV sarju pakkunud ettevõte on otsustanud hammustada tüki ka videomängude pirukast, arendades oma pilvepõhist mänguplatvormi. Kuid paistab, et erinevalt Googlest on otsustanud Netflix oma pultide loomise asemel kasutada pultidena juba neid seadmeid, mis kasutajatel kodus olemas on – nutitelefone.

Eelmise aasta augustis avaldatud andmetest selgus, et alla ühe protsendi teenuse tellijatest on mänginud Netflixi pakutavaid mobiilimänge, kuid ettevõte usub, et tulevikus see number kasvab. Sellele aitaks kindlasti kaasa kui Netflix sõlmiks Microsoftiga 10-aastase “Call of Duty” lepingu, mis annaks Netflixi tellijatele võimaluse mängida “Call of Duty” mänge.