Nintendo parandab vigased Joy-Conid tasuta ära

0
100
Nintendo Switch

Nintendo alustas Euroopas vigaste Joy-Conide tasuta parandamiste pakkumist, sõltumata sellest kas tootele kehtib garantii või mitte.

Kui varem pakkus Nintendo tasuta garantiivälist Joy-Conide parandamist ainult Põhja-Ameerikas, Ladina-Ameerikas ja Prantsusmaal, siis alates 3. aprillist 2023 laiendas Nintendo seda pakkumist ka Suurbritanniale, Šveitsile ja Euroopa Majanduspiirkonna (EEA) riikidele, mille hulka kuulub ka Eesti.

Kui sinu Nintendo Joy-Conide pulgad “triivivad”, siis võta Nintendo kasutajatoega ühendust ning sõltumata sellest, kas garantii kehtib või on juba läbi, parandatakse sinu Joy-Conid tasuta ära.

Siinkohal tuleb muidugi silmas pidada, et sellele pakkumisele kehtivad mõned piirangud. Nintendo võib tasuta parandusest keelduda, kui Switchi Joy-Conide triivimise on põhjustanud kolmandate osapoolte tarvikute kasutamine; kui viga on tekkinud juhusliku õnnetuse tagajärjel; kui pulte on “avatud, muudetud või parandatud” mitte Nintendo poolt volitatud isikute poolt.

Nintendo täpsustab, et tasuta “Joy-Conide” parandamise pakkumine kehtib ainult mingi teatud ajaperioodi jooksul, kuni “täiendava teateni”. Seetõttu tasub antud pakkumist esimesel võimalusel kasutada, kuna pole täpselt teada kui kaua Nintendo Euroopas tasuta Joy-Conide parandamist pakub.