Paanikaks ei ole põhjust, Ubisoft ei kustuta sinu kontot ära

0
49
Ubisoft+

Eelmisel nädalal teatas PC_enjoyer nimeline kasutaja endises Twitteris (uue nimega X), et Ubisoft kustutab mitteaktiivseid kasutajaid – sealhulgas kõik sinu ostetud mängud – kui te pole mõnda aega sisse loginud. Loomulikult vallandas see suuremat sorti paanika Ubisofti kontode omanike hulgas.

Tegelikult ei ole paanikaks aga mingit põhjust. Ubisoft kinnitas, et see väide ei vasta tõele, kui teie kontol on ostetud mängud, siis teie kontot ei kustutata.

Paanikaks ei ole põhjust aga ka neil, kelle kontol ostetud mänge pole, sest niisama heast peast, Ubisoft sinu kontot siiski ära ei kustuta. Kontode kustutamine käib kindlate reeglite järgi, võttes arvesse järgmised kriteeriumid:

  • Sinu mängimise aktiivsus kontol
  • Kontod, mis sisaldavad ostetud mänge, ei kuulu kustutamisele
  • Millal toimus viimane sisselogimine Ubisofti ökosüsteemi (sealhulgas sisselogimine Ubisofti kontoga seotud Steami ja teiste platvormide kaudu)
    Kuigi Ubisofti konto kasutamisega seotud reeglite juures on märgitud, et mitteaktiivsed kontod kustutatakse pärast seda kui neid pole 6 kuud kasutatud, siis tegelikkuses pole Ubisoft kunagi kustutanud kontosid, mis on olnud aktiivsed viimase 4 aasta jooksul
  • Kontoga seotud aktiivsed tellimused

Juhul kui sa vastad nendele tingimustele, ka siis ei kustutata sinu kontot koheselt. Ubisoft informeerib sind sellest kolme e-kirjaga kuu aja jooksul, et sinu konto läheb kustutamisele ja sul on 30 päeva aega kontole sisse logida, et peatada kustutamise protsess.

Kokkuvõtteks, paanikaks pole põhjust. Alates andmekaitseseaduse kasutusulevõtust Euroopas käituvad ka teised ettevõtted samamoodi mitteaktiivsete kontodega.