Pitsalõhnaline mängupult

0
45
Pizza-Scented Xbox and TMNT: Mutant Mayhem Controller
PILT: Xbox Wire

filmistuudiolt on peatselt ilmumas “Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem” film ning selle tähistamiseks on Xbox valmistanud pitsalõhnalisi Xboxi pulte.

Microsofti ja Paramount Pictures sõnul olevat väidetavalt tegemist maailma kõige esimese pitsalõhnalise puldiga, aga Meile Meeldib Mängida toimetus jääb siinkohal kahtlevale seisukohale. Suure tõenäosusega on keegi oma puldi kogemata pitsaga kokku määrinud, nii et see lõhnas pikalt pitsa järele. Olgu, tegemist on esimese ametlikult valmistatud pitsalõhnalise puldiga, sellega oleme nõus.

Teismeliste Mutant Ninja kilpkonnade puldid näevad päris ägedad välja, kuid õnnetuseks neid siiski poest osta ei saa. Microsoftil on viimasel ajal ägedat kraami ainult limiteeritud kogustes teha ja siis neid välja loosida. Sama on tehtud ka pitsalõhnalise puldiga. Pultide võitmiseks tuleb hakata X-is (endine Twitter) Xbox Game Pass jälgijaks ja uuesti Xeetida (endine tweet) ametlikku postitust. seejärel ei jää muud üle kui oodata, kas osutusid võitjaks või ei.

ALLIKASXbox Wire