Sony laseb sel aastal välja õhema PS5 mudeli ja PS5 pihukonsooli

0
520
Project Q

USA Föderaalse Kaubanduskomisjoni (FTC) ja Microsofti vahelises Activision Blizzardi omandamise üle peetavas kohtuvaidluses teatas Microsoft, et Sony plaanib sel aastal avaldada õhema PlayStation 5 (PS5 Slim) ja Playstation 5 pihukonsooli.

Microsoft viitas nendele konsoolidele eesmärgiga näidata, et Nintendo Switch ei ole eraldi turul, nagu FTC seda väidab.

Millistele allikatele Microsoft oma väites tugineb ei ole kahjuks teada, kuid kuulujutud selle kohta, et sel aastal ilmub õhem PS5 on ringi liikunud juba eelmisest aastast saadik.

Mis puudutab aga PS5 pihukonsooli, siis tõepoolest kuulutas Sony mõni aeg tagasi välja pihukonsooli, mis hetkel kannab Project Q nime. Microsofti andmetel hakkab see seade maksma 300 dollarit.

Kolmapäeval, 5. juulil 2023 on oodata kohtuniku otsust FTC ja Microsofti vahelises kohtuvaidluses. Arvatakse, et kui kohtunik annab õiguse FTC-le, siis otsustab Microsoft edasisest võitlusest loobuda ning jätab tehingu katki. Kui aga peaks kohtunik andma sel korral õiguse Microsoftile, siis püüavad nad Ühendkuningriikides sõlmida kokkuleppe tehingu heaks kiitmiseks ja viivad juulis tehingu lõpule.