“Space Invaders” sai 45-aastaseks ja sel puhul ilmus uus mäng

0
35

“Space invadersi” 45-aastaseks saamise puhul lasi Google koostöös Taitoga välja mängu liitreaalsuse (AR) versiooni “Space Invaders: World Defense”.

Uues mobiilimängus saavad mängijad hakata päris maailma kaitsma paljudele mängijatele tuttavate kosmosevallutajate eest. Mäng sisaldab ka sotsiaalseid elemente nagu näiteks võistlemine sõprade või teiste läheduses asuvate mängijate vastu.

“Space Invaders: World Defense” mängimiseks peab su telefon toetama ARCore’i. Android telefonid vajavad vähemalt Android 11 versiooni ja Apple seadmed iOS 16.0.

Viimasel ajal ei ole liitreaalsusmängudel just kõige paremini läinud. Eelmisel kuul lasi “Pokemon Go” arendaja Niantic neljandik oma töötajatest lahti ning lõpetas mitmete mängude arenduse. “Pokemon Go” ja “Pikmin Bloom” jäävad hetkel edasi turule, aga “NBA All-World” pannakse 22. septembril kinni. Kuidas aga läheb “Space Invaders: World Defense” mängul, kas see suudab mängijaid ligi meelitada? Iseenesest on ju põnev oma linna kosmosevallutajate eest kaitsta ja sõpradega võistelda.