Ubisoft ei osale E3-l, kas E3 jääb ära?

0
29
Skull & Bones

Mõni aeg tagasi teatas Ubisofti juht Yves Guillemot, et Ubisoft osaleb kindlasti E3 2023-l, juhul kui see toimub. Nüüd aga teatas Ubisoft, et nemad siiski sel aastal E3-st osa ei võta ja korraldavad hoopis oma ürituse.

Ubisoft Forward toimub 12. juunil 2023 ning Ubisoft lubab seal näidata uut kraami, sealhulgas täiesti uusi mänge ja jagada fännidega uusi uudiseid oma tegemiste kohta.

Kuid mis saab E3 2023-st? Kas see jääb ka sel aastal ära? Me juba teame, et Sony, Microsoft, Bethesda, Nintendo, EA, Activision Blizzard üritusel ei osale. Neil on nüüd lisandunud Ubisoft, Sega ja Tencent, kes samuti teatasid, et nad ei võta E3 2023-st osa.

E3 2023 osalejate hulgas on teada hetkel ainult Konami. Mida aga teevad Bandai Namco, Square Enix, Koei Tecmo, Capcom, Embracer Group, Devolver Digital? Square Enix soovib kindlasti näidata oma esimesi saavutusi NFT-de valdkonnas, Embracer Group ja Devolver Digital ilmselt soovivad samuti näidata mida uut neil pakkuda on. Kindlasti on üritus hädavajalik pisematele indie-stuudiotele, sest neil ei ole raha ja võimalust end teisiti pildile saada.

Sel aastal on senine E3 korraldaja ESA (Entertainment Software Association) omale appi kutsunud Eurogameri omaniku ReedPopi, kes seni on korraldanud PAX üritusi. Väidetavalt peaks E3 2023 toimuma 13. juunil kuni 16. juunini.

Vahetult enne seda aga toimub Geoff Keighley Summer Game Fest, kus ilmselt kõik suuremad uudised ära avaldatakse.