Xboxi juht soovitab Xboxi ürituse ajaks lisa aluspesu varuda

0
23
Xbox + aluspesu

11. juunil kell 20:00 Eesti aja järgi toimub Xboxi mänguüritus, millele järgneb Starfield Direct ning Xboxi juht soovitab selleks puhuks lisa aluspesu varuda.

Stewy108 nimeline kasutaja kirjutas Twitteris Aaron Greenbergile, et kuigi tal ei ole Xboxi, siis ootab ta huviga, mis toimuma hakkab. Lisades sinna juurde, et “Starfield” näeb eriti kuum välja. Greenberg soovitas seepeale lisapesu ürituse ajaks varuda.

Miks Greenberg lisapesu varuda soovitas, pole meil endiselt aimugi. Kahjuks ei täpsustanud Greenberg ka seda, kas see soovitus kehtib kõigile Xboxi ürituse vaatajatele või ainult neile:
A. kellel Xboxi pole
B. kes on Starfieldist vaimustuses
C. kes plaanivad kogu ürituse ühe jutiga ära vaadata, ilma tualetipausita

Kui olete väga suur Bethesda fänn, siis soovitame kohe kindlasti lisapesu varuks võtta, sest kes mäletab veel pandeemia eelseid Bethesda E3 üritusi, siis ilmselgelt on lisapesu Bethesda fännidel ka varasematel aastatel vaja läinud.

Lisaks lubas Greenberg, et Xboxi üritusel Xboxi mängustuudiod petutreilereid ei näita. Näidatakse ainult mängusisest kraami ning kõikide treilerite juures on ilusasti ära märgitud millega tegu.

Samuti kinnitas Greenberg, et sel korral Microsoft 12 kuu reeglist kinni ei pea ning näidatakse ka neid mänge, mida mängijad veel niipea mängida ei saa.