PlayStation 5 Pro tuleb müügile novembris

0
510

UUENDATUD: Eeltellimused avatakse 26. septembril 2024 PlayStation Direct leheküljel ja kindlate jaemüüjate juures neis riikides kus PlayStation Direct pole saadaval. Alates 10. oktoobrist 2024 on eeltellimused saadaval ka mujal.


Sony kuulutas ametlikult PlayStation 5 Pro välja, mis ilmub poelettidele juba 7. novembril 2024 ja hakkab Euroopas maksma €799. Eeltellimusi hakatakse vastu võtma 26. septembril.

PlayStation on toonud meieni järgmise suure uuenduse oma konsoolide peres – PlayStation 5 Pro. See uusim ja kõige võimsam riistvara on loodud vastamaks mängurite ja mänguarendajate kõrgetele ootustele, pakkudes paremaid graafilisi lahendusi ja sujuvamat mängukogemust.

Peamised uuendused:

Täiustatud GPU: PS5 Pro sisaldab graafikaprotsessorit, millel on 67% rohkem arvutusvõimsust kui tavalisel PS5-l. See võimaldab kuni 45% kiiremat renderdamist, tehes mängukogemuse palju sujuvamaks.

Uuenenud kiirtejälitus: Uus ja veelgi võimsam kiirtejälituse (ray tracing) tehnoloogia võimaldab valguskiirte dünaamilisemat peegeldamist ja murdumist ning toimib eelkäijast kuni kolm korda kiiremini, muutes mängumaailmad veelgi realistlikumaks.

PlayStation Spectral Super Resolution kasutab masinõppel põhinevat tehnoloogiat, et luua teravamat ja detailsemat pilti, kaadrisageduses kaotamata.

Mängude tagasiühilduvus ja Game Boost funktsioon: PS5 Pro toetab rohkem kui 8500 PS4 mängu. Game Boost funktsioon võimaldab parandada nii PS4 kui ka PS5 mängude jõudlust ja graafikat.

Wi-Fi 7 ja VRRi tugi: PS5 Pro toetab uusimat Wi-Fi 7 tehnoloogiat, VRR-i ja 8K mängimist, tuues mänguritele ülikiire ühenduse ja sujuvad visuaalsed lahendused.

PlayStation 5 Pro on suunatud mängijatele, kes ootavad mängudelt paremat kaadrisagedust ja graafikat. Konsooli uus arhitektuur, sealhulgas täiendatud graafikaprotsessor ja AI abil pakutav parem pildikvaliteet, tagavad kõrgema pildi eraldusvõime ja dünaamilised mänguelamused.

Mitmed PlayStationi stuudiote ja kolmandate osapoolte mängud nagu Marvel’s Spider-Man 2, Gran Turismo 7, Final Fantasy 7 Rebirth ja Demon’s Souls saavad tasuta uuendused, et ära kasutada PS5 Pro täiendatud funktsioone. Need mängud tähistatakse eraldi “PS5 Pro Enhanced” sildiga.

Disain ja hind

PS5 Pro disain on sarnane PS5-ga, kuid seade pakub samade füüsiliste mõõtude juures oluliselt täiustatud riistvara. Konsool tuleb müügile 2-terabaidise SSD-ga ning komplektis on ka DualSense pult ja demomäng Astro’s Playroom. Puuduvad plaadilugeja ja alus. PS5 Pro soovituslik jaemüügihind erinevates piirkondades on vastavalt 699.99 USD, 699.99 GBP, 799.99 EUR ja 119,980 JPY. Konsool jõuab poodidesse 7. novembril 2024 ja eeltellimusi hakatakse vastu võtma alates 26. septembrist.

JÄTA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!