Xbox Developer_Directi kokkuvõte

0
24

Kui sa eile õhtul Xbox Developer_Directi vaadata ei jõudnud, siis saab seda järelvaadata siit.

Xboxi Developer_Direct üritusel näidati mitmeid sel aastal ilmuvaid mänge. Siin on kokkuvõte viiest uuest mängust, mida üritusel näidati ja mis sel aastal ilmuvad:

  • Avowed (Xbox Series X/S, PC) – rollimäng Obsidian Entertainmentilt, millel on dünaamiline võitlussüsteem, sinu tegevustest sõltuv lugu ning “värvikas, elav, kummaline” maailm. Ilmub 2024. aasta sügisel ja on saadaval Xbox Game Passis ja PC Game Passis.

  • Senua’s Saga: Hellblade II (Xbox Series X/S, PC) – järg paljukiidetud “Hellblade: Senua’s Sacrifice”’ile. lmub 21. mail 2024 ja on saadaval Xbox Game Passis ja PC Game Passis.

  • Visions of Mana (Xbox Series X/S, PC) – Sisse eksis ka üks mäng Square Enixilt. Mana sarja esimene uus põhimäng üle 15 aasta, mis näeb välja ilus, koos uute armsate loomakaaslastega ning pakub kiiret ja paindlikku võitlussüsteemi. Ilmub 2024. aasta suvel.

  • Ara: History Untold (PC) – uus ja innovatiivne strateegiamäng Oxide Gamesilt, millel on ehitus- ja esemete valmistamissüsteem, ainulaadne lähenemine samaaegselt toimuvate sündmuste ja käikude puhul ning palju muud. Ilmub 2024. aasta sügisel ja on saadaval PC Game Passis.

  • Indiana Jones ja Great Circle (Xbox Series X/S, PC) – kauaoodatud uus seiklus legendaarse arheoloogi, Indiana Jonesiga. Mängu arendajaks on MachineGames ja produtsendiks Todd Howard Bethesda Game Studiost. Ilmub 2024. aastal ja on saadaval Xbox Game Passis ja PC Game Passis.

Lisaks neile viiele mängule toimus Blizzard Diablo IV Developer Update’i striim, mis näitas mängijatele mida uuel, 23. jaanuaril algaval hooajal oodata. Lisaks näitas ZeniMax Online Studios The Elder Scrolls Online’i uut peatükki.

Microsoft lubab, et 2024. aastal ilmub palju põnevaid mänge Xboxi platvormidele. Juunis ilmuval üritusel saab näha lisals sel aastal ilmuvatele mängudela ka mida põnevat toob uus aasta.