The Division beetat mängis 6,4 miljonit inimest, mida aga arvab mängust mKuubis meeskond

0
231

Ubisoft teatas, et nende uut online shooterit The Division beetat mängis üle 6,4 miljoni inimese.

Tegemist on teise enim mängitud beetaga selle põlvkonna platvormidel. Rekord kuulub endiselt EA Star Wars: Battlefront beetale, mida mängis kokku 9 miljonit inimest. Ning kolmandal kohal on Destiny, mida mängis kokku 4,6 miljonit inimest.

Keskmiselt mängiti The Division beetat 4 tundi ja 52 minutit, millest kolmandik aeg veedeti Dark Zone’s.

Ka Meile Meeldib Mängida meeskond mängis The Divisioni alpha versiooni, suletud beetat, kui avatud beetat, ning alljärgnevalt uurime mida keegi mängust arvas.

Osta mäng siit

Chino Parker: “Mina ei planeerinudki alguses seda mängu osta. Kuid peale tund aega esimese beeta mängimist, läksin ja tegin Sleeper Agent Edition eeltellimuse ära. Kõik mida ma mängus nägin, meeldis mulle väga!”

Ivar: “Minule see mäng väga meeldis. Olen juba endale nelja liikmelise meeskonna kokku ajanud, kellega seda mängima saaks hakata. Kaua olen juba oodanud sellist cover shooterit, kus tegevust kauaks jätkuks.. Loodan, et selles mängus jätkub.”

Imre: “Mängisin nii suletud kui avatud beetat. Ja peale kolme tundi suletud beeta mängimist, läksin tegin eeltellimuse mängule ära. See mida ma beetas nägin oli hämmastav. See on midagi sellist mida ma olen oodanud WoWi asenduseks aastaid.

Üks asi mida ma tahaks Divisionis veel näha, oleks Raidid. Et näiteks neljase grupi asemel saaks kokku ajada umbes 25’se grupi kellega koos Dark Zone minna ja teiste looti endale võtta. Või siis miski dungeoni moodi asi, kus koos 25’se grupiga umbes tund aega madistada saaks bosside vastu.

Kuid juba praegu annaks ma sellele mängule Game Of The Year tiitli.”

Erik: “Minus tekitab Division vastakaid muljeid. Tegemist on mänguga millel on tohutult suur potentsiaal, ja kahjuks on seda kõike võimalik paari lihtsa asjaga totaalselt ära rikkuda. Minu jaoks on näiteks mängude juures kõige tähtsamaks osaks “hea lugu”. Seetõttu on ka minu peamiseks küsimuseks, kas Ubisoft suudab meile ka seekord pakkuda head aktiivset lugu mida mängida? Ja pikemaks ajaks kui ainult mõned tunnid, sest korduvate tegevustega mänguosa nagu Dark Zone ei ole kindlasti asi mida ma viitsiksin pikemalt kui üks nädalavahetus mängida.

Ühes aga olen ma teiste MKuubis liikmetega nõus, Division võiks tõepoolest pakkuda iga nädal uusi huvitavaid Strike stiilis missioone mida koos sõpradega teha. Siinkohal rõhutan sõna “uusi”, kuna ühe ja sama missiooni järjekindel kordamine (nagu Destinys on) ei paku erilist huvi.

Loodame siiski, et Division ei korda Destiny viga, ning suudab lisaks toredale taustaloole pakkuda ka aktiivset lugu mis suudab mängijaga tugeva sideme luua.”

Mihkel: “Loodan, et Division hakkab pakkuma ka erinevaid evente või missioone, mida teistega koos ette võtta. Nii nagu seda on näiteks Destiny Striked. Hea ajaviide mis võtab keskmiselt 15 minutit ja pakub hordide viisi vaenlasi tappa. Strike playlist on siiani üks mu lemmiktegevusi Destinys.

Avatud beetat mängisin seekord kolmes osas. Kõigepealt Xbox One, siis PC ja lõpuks ka PlayStation 4 peal. Pilt oli arvuti peal vaieldamatult parim, detaile oli veidi rohkem ja pilt ise oli kuidagi ilusam ja teravam. Samas oli kõige rohkem glitche PC peal ja kõige vähem Xbox One peal. Arvuti peal sai märgatud mitmeid graafilisi viperusi ja mõne koha peal lõid ka kergeid artefacte sisse. PlayStation 4 peal aga näiteks hakkasid elektroonika poes kõik laptopid hõljuma kui neile lähenesin. 😉

Positiivse elamuse sain siiski kõikidelt platvormidelt. See mäng meeldib mulle väga ja tahaks juba kangesti mängu edasi mängida. Õnneks pole enam kaua jäänud.”

Aga mida arvad mängust sina kallis lugeja? Kirjuta kommentaaridesse meile millised on sinu muljed mängust.

The Division mängu saab eeltellida siit.