Alien ja Ellen Ripley kohtuvad taas.

0
211
Oeh, see on mu selja taga? On ju nii?

 

7. oktoobril peaks lettidele jõudma ellujäämis-õudukas Alien: Isolation. 1979 aasta Alieni filmi austajate rõõmuks tulid kõik filmis olnud osatäitjad uuesti kokku ja andsid mängu tarbeks oma välimuse ja hääle. Selle tulemusena kuulutati välja kaks DLC lisapakki mille mängu eeltellijad tasuta saavad.

Iga mängu eeltellija saab omale eriväljaande millel nimeks “Nostromo Edition”. See sisaldab endas esimest kahest lisapakist. “Crew Expendable” tegevus leiab aset mõni hetk peale Bretti surma. Mängija saab kehastuda Ripley, Dallase või Parkeri rolli, et üritada, koos ülejäänud Nostromo meeskonnaga, tulnukat ventilatsiooni torudest laeva õhulukku ajada. Olenevalt valitud karakterist kogeb mängija mängu pisut erinevast vaatenurgast ja alustab seiklust erinevate ressurssidega.

Teine kahest lisapakist kannab nime “Last Survivor” ja on kättesaadav nendele, kes eeltellivad mängu kindla edasimüüja käest. Edasimüüjate nimistu, kes selle lisapakiga ostjat premeerivad pole hetkel veel teada. “Last Survivor” tegevus leiab aset filmi närvesöövas lõppvaatuses. Mängija kehastub Ripley´ks, kes peab sisse lülitama Nostromo enesehävitus programmi ja põgenema süstikusse. 

Need kaks lisapakki ei tekitanud veel soovi mängu eeltellimiseks? Kunagi hiljem, peale mängu väljatulekut, tahaks neid ikkagi mängida? Pole hullu. Mõlemad lisapakid jõuavad ka mängu väljatuleku järgselt müüki.

Alien: Isolation ilmub PC, XBox360, XBox One, PlayStation3 ja PlayStation4 platformidele.

 

 

 

Allikas:IGN