Dragon Age: Inquisition pakub lisaks üksikmängu osale ka mitmikmängu

0
71

Bioware teatas, et Dragon Age: Inquisition tuleb koos mitmikmängu (“multiplayer”) võimalusega. Mäng pakub võimalust mängida neljakesi koos AI vastu. Sarnaselt Mass Effect mitmikmängu osale.

Bioware kinnitab, et mitmikmängus toimuv ei mõjuta üksikmängus toimuvat. Samuti on mitmikmängus ja üksikmängus kogutud asjad teineteisest lahus. Neid ei ole võimalik üksikmängust mitmikmängu tõsta ja vastupidi. “Meie eesmärgiks Dragon Age mitmikmänguga oli, et see ei tohi mõjutada sinu üksikmängu kampaaniat. Soovisime lihtsalt oma fännidele pakkuda eraldi võimalust mängida koos oma sõpradega Dragon Age maailmas,” kirjutab BioWare oma lehel.

Mitmikmängu missiooni alguses tutvustavad spetsialistid sulle ja kolmele teisele agendile missiooni eesmärki. Valida on võimalik kuni 12 tegelase vahel. Neli tegelast ühe klassi (warrior, rogue, mage) kohta. Iga tegelase maksimum tasemeks on level 20.

Missiooni käigus on võimalik saada kuldmünte ja muid asju. Kuldmünte saab pärast missiooni lõppemist kasutada aardekirstude ostmiseks, mis sisaldavad erinevaid asju. Lisaks kuldmüntidele on võimalik aardekirste lahti lukustada ka “platinum” rahaga mida saad osta päris raha eest. BioWare kinnitab, et kõike mida saad päris raha eest osta saad osta ka mängus kogutud rahaga.

Allikas: BioWare