Movember läheneb koos PlayStationiga.

0
57

PlayStation® on Movember kampaania ametlik partner terves maailmas

Ka Eestis leiab igal aastal novembrikuus aset heategevuslik kampaania Movember, mis juhib tähelepanu meeste tervisele ja eeskätt eesnäärme vähi kiirele levikule Eesti meeste seas.

Sony Computer Entertainment Euroopa (SCEE) teatas, et PlayStation® on Movember kampaania ametlik ülemaailmne partner, et aidata tõsta eesnäärme- ning munandivähi ja meeste vaimse tervise alast teadlikkust novembrikuus. Iga-aastane Movember julgustab mehi mitte ainult Eestis, vaid ka mujal maailmas kasvatama vuntse 30 päeva, et sel viisil ühiskondliku tähelepanu pälvida ja samas aidata koguda annetusi meeste tervise edendamiseks.

”Meil on äärmiselt hea meel olla osa Movembrist. PlayStation® pere võtab hea meelega osa sellest vaimukast viisist juhtimaks tähelepanu meeste terviseprobleemidele; ka meie ettevõttes kasvatab pea iga mees endale novembris vuntsid just sellel õilsal eesmärgil,” kommenteerib PlayStation® Eesti esindaja, Imre Villmann.

Kampaania tarbeks lõi auhinnatud illustraator Tom Mac ka Movember versioonid tuntud ja armastatud PlayStationi mängude tegelaskujudest nagu Sackboy (LittleBigPlanet™), Ellie (The Last of Us™) ja Delsin (InFamous™). Kõik tegelaskujud avalikustatakse PlayStation Eesti fännilehel (https://www.facebook.com/PSEesti), samuti leiab lisainfot PS Blogist (http://blog.eu.playstation.com).

Eesti Movembri kampaania lisainfo: https://www.facebook.com/movemberestonia

Allikas: PlayStation Eesti