Elder Scrolls Online on võimalik sel nädalavahetusel tasuta mängida

0
100

Bethesda/Zenimax teatas, et PC ja Xbox One kasutajad saavad sel nädalavahetusel tasuta Elder Scrolls Online alla laadida ja mängida. Mängu alla laadimisel tuleb arvestada, et mäng vajab umbes 62GB vaba ruumi.

PlayStation 4 kasutajatele kahjuks seda pakkumist pole, seoses PlayStation Plus reeglite ja tehniliste takistuste tõttu. Kuid Zenimax uurib Sony’ga erinevaid võimalusi, et tulevikus sarnaseid pakkumisi ka PS4 kasutajateni tuua.

Lisaks toimub sel nädalavahetusel ka 1 miljoni dollari loosimine. Loosis osalemiseks tuleb sel nädalavahetusel lihtsalt oma kasutajaga mängu sisse logida ja Elder Scrolls Online mängida*. Sõltumata siis sellest kas sa oled mängu ostnud või oled sa tasuta nädalavahetuse pakkumise kasutaja. Võitjale makstakse 1 miljon dollarit välja kord aastas 50 000 dollari kaupa, järgmise 20 aasta jooksul. Lisaks loositakse välja ka mängusisest raha, kui see peaks huvi pakkuma.

Juhul kui mäng huvi pakkuma hakkas, siis on võimalik The Elder Scrolls Online omale PC ja Xbox One peal 60% soodsamalt osta.

 


*Loosis saavad osaleda ainult Ühendriikide, Kanada, Soome, prantsusmaa, Saksamaa, Mehhiko, Norra, Venemaa, Shveitsi või Suurbritannia elanikud. Eestit kahjuks taaskord märgitud pole. Kuid kui teil on tuttavaid kes nimetatud piirkondades elavad ja lubavad teil oma aadressi kasutada, siis võib seda varianti proovida. Reeglitega saab tutvuda siin.