Game of Thrones: Episode 3 – The Sword in the Darkness

0
235

Game of Thrones kolmas osa on võrreldes eelmise kahe osaga võib olla veidi aeglasem, kuid seevastu oma nime vääriline. Sest kolmanda osa läbivaks teemaks on erinevad skeemitamised, planeerimised. Vastavalt sinu tehtud valikutele, on siis tegemist kas õnnestunud või ebaõnnestunud valikutega. Mõnel puhul tuleb kindlasti abiks, kui oled tuttav kas raamatute või TV sarjaga. See aitab mõista taustal toimuvat, ning aitab sind plaanide tegemisel ja liitlaste valimisel.

TellTale on kahtlemata ära teinud suure töö, panustades tugevale loole ja loo tegelastele. Seetõttu pole ime kui mängijana hakkad üsna pea loo tegelastele kaasa elama. Rõõmustad kui mõni plaan õnnestub, ja kurvastad kui mõni plaan läbi kukub. Ning võib ette tulla hetki kus tunned end jõetuna, sest heameelega tahaks haarata pistoda või mõõga ja Forresteride vaenlast sellega kostitada. Kahjuks ette antud valikud seda mängus aga ei pruugi võimaldada. Ja vahel on tõesti targem hoopis maha istuma jääda ja tunnistada oma kaotust. Pannes sellega vastast arvama, et ta on saavutanud vajaliku võidu. See omakorda võib anda sulle piisavalt aega oma plaane paremini sättida ja anda hoop vaenlasele hetkel ja kohas kus ta seda kõige vähem ootab.

Mõnel puhul tuleb kindlasti abiks, kui oled tuttav kas raamatute või TV sarjaga.
Mõnel puhul tuleb kindlasti abiks, kui oled tuttav kas raamatute või TV sarjaga.

Kahjuks ei lähe Forresteridel ka kolmandas osas just kõige paremini. Isegi kui peaksid juba mingil hetkel arvama, et asjad paistavad liikuvat soodsas suunas, võid end järgmisel hetkel avastada veel ohtlikumas olukorras kui enne. Loodetavasti naeratab lõpuks õnn lõpuks ka Forresteridele, sest kui kaua ikka saab ühel perekonnal viltu vedada? Kuid kuna tegemist on Game of Thrones’ga, siis ilmselt ei tasu sellele eriti loota.

Tehnilise poole pealt paistab seekord mäng ilma erilisemate probleemideta töötavat. Tehtud valikud kantakse ilusasti uude episoodi üle, heliga probleeme ei ole, ning pilt jookseb samuti sujuvalt ilma probleemideta. Paistab, et lõpuks ometi on suudetud suuremad vead mootoris ära parandada.

Info lapsevanematele:
Mängu reitinguks on määratud PEGI 18. See tähendab, et mäng ei ole soovitatav alla 18 eluaasta. Mäng sisaldab Game of Thrones maailmast tuttavat vägivalda. Lisaks nõuab mäng head inglise keele oskust, et mõista toimuvat ja teha oma valikuid.

Loodetavasti naeratab lõpuks õnn lõpuks ka Forresteridele, sest kui kaua ikka saab ühel perekonnal viltu vedada?
Loodetavasti naeratab lõpuks õnn lõpuks ka Forresteridele, sest kui kaua ikka saab ühel perekonnal viltu vedada?

Platvorm(id): PC, iOS, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One
Ilmub: 25 märts 2015
Arendaja: Telltale Games
Levitaja: Telltale Games
Ülevaade tehtud: Xbox One konsoolil

Lugejate hinne1 Vote
8
HEA
Suurepärane mängulugu.
Huvitavad tegelased.
Autentne Game of Thrones maailm.
HALB
TellTale mänudest tuttav puine graafika.
8