Giana Sisters: Dream Runners

0
139

Giana Sisters: Dream Runners on multiplayer mäng, mida peaks saama onlines koos teistega mängida. Just nimelt peaks, sest peale paari nädalat korduvalt proovimist, ei ole mul see veel siiani õnnestunud. Ilmselt pole piisavalt mängijaid kes seda mängu mängida sooviksid onlines.

Õnneks pakub mäng ka lokaalset multiplayerit kuni neljale mängijale. Või kui pereliikmeid või sõpru ei leia, saab mängida ka arvuti vastu. Ainult, et arvuti juhitud jooksjad on isegi “easy” variandi puhul vahel päris korralik peavalu.

Kuna onlines mul mängida ei õnnestunudki, siis võtsin lapsed appi ja testisime mängu nii mitme konsooli peal mängides üle Xbox Live kui ka lokaalset multiplayerit ühe konsooli peal. Ja peab ütlema, et päris lõbus oli. Et sellisel puhul täidab mäng oma eesmärki. Tõsi nii mõnigi level võis minu jaoks päris frustreeriv olla. Kuid samal ajal õnnestus mu poistel peale paari korda mängimist need levelid käppa saada. Mistõttu hiljem neid mõnes levelis võita oli suht keeruline ülesanne.

Giana Sisters Dream Runners

Nagu mainitud juba sai, siis mängida saavad kuni neli mängijat/jooksjat. Kokku on mängus üheksa erinevat rada. Jooksjad saavad siis joosta ringiratast niikaua kuniks nad suudavad kellegi eest ära joosta. S.t. siis kuniks viimane ekraanist välja jääb. Seepeale hakkab tiksuma aeg jooksu lõpuni, ning aja lõppedes on võitjaks see kes tol hetkel esimene on. Tänu erinevatele takistustele ja power-up’dele võib aga liidripositsioonil olija iga hetk hoopis viimaseks langeda. Iga sellise võidu puhul saad kirja omale ühe võidutähekese. Kolme võidu korjamisel oledki lõplik võitja.

Kahjuks kohtab nii mõnelgi rajal siiski ka erinevaid bug’isid, kui oled piisavalt kaval, või hoopis piisavalt aeglane, siis on kohti ja hetki kus jooksu viimane võidab jooksu. Loodetavasti parandab arendaja selle vea esimesel võimalusel.

Kokkuvõtteks peab ütlema, et tegemist ei ole kindlasti halva mänguga. Kuid kahjuks ei ole tegemist ka millegi suurepärasega. Kui sul on kodus lapsed, õed, vennad kellega koos mängida seda mängu, või kui külla tulevad sõbrad. Siis suudab see mäng mõneks ajaks pakkuda lõbusat ajaviidet kõigile. Aga sellega ka asi piirdub. Juhul kui mäng siiski huvi pakub, soovitan oodata kuni mäng soodushinnaga müüki tuleb.

Info lapsevanematele:
Giana Sisters Dream Runners on lõbus mäng mängimaks ühisel pere mänguõhtul lokaalselt koos lastega või sõpradega. Ehk siis aegajalt korra paar kuus on mängul eesmärk olemas. Üksinda mäng arvuti vastu aga lastele eriti kauaks huvi ei paku, ning nad tüdinevad mängust kiirelt.

Osta mäng siit: Steam / PS4 / Xbox
Platvorm(id):
PC, PS4, Xbox One
Ilmus: 26.08.2015
Arendaja: Black Forest Games
Levitaja: EuroVideo Medien
Ülevaade tehtud: Xbox One konsoolil

Lugejate hinne0 Votes
HEA
Hea mäng lastega koos mängimiseks
Hea taustamuusika
HALB
Online süsteem ei leia ühtegi mängijat
Bugid mis mõjutavad tulemust
2.5
Oota soodushinda