Mäletate Halo TV sarja mis tulema pidi?

1
127

Paar aastat tagasi oli juttu sellest, et Steven Spielberg hakkab produtseerima Halo TV sarja. Uudis mis ajas elevile Halo ja ulme fännid.

Kuna aga aasta hiljem ei olnud ikka veel sarjast mitte midagi kuulda, siis võis kahtlustada et selle sarjaga juhtus sama mis mõne teise lubatud ulmesarjaga või viimaste aastate jooksul Spielbergi osalusega olevate sarjadega – ei jõua kunagi ekraanile. Ja kuna Microsofti poolt loodud TV osakond, mis sarja eest vastutav oli, samuti laiali saadeti.. Siis arvasidki paljud fännid, et sinna see sari kadus ja unustasid selle olemasolu sootuks.

Kuid nüüd kirjutab IGN, et sari on endiselt elus ja tootmisel. Kuid Goldman lisab, et näha ilmselt ei saa me seda siiski veel niipea.

Ainuke Halo sari mida Microsoft hetkel fännideni toonud, on Nightfall, mis jutustab agent Locke lugu. Kahjuks on aga nimetatu sari kohutav. Arvan, et sari on lausa nii kohutav, et selle vaatamise eest on imelik raha küsida. Vastupidi Microsoft peaks vaatajatele Nightfalli vaatamise eest hoopis peale maksma.

1 KOMMENTAAR

  1. […] “või viimaste aastate jooksul Spielbergi osalusega olevate sarjadega – ei jõua kunagi ekraanile.”
    No kohe absoluutselt ei nõustu selle väitega. Hetkel jooksvad seriaalid Under The Dome, Falling Skies ja Extant näiteks, samuti The Whispers. Ei ole vanameistril mingeid probleeme oma osalusega seriaale ekraanile tuua. Kõige rohkem on kahju Terra Nova-st, mis tuli välja samal ajal teise Spielbergi seriaaliga Falling Skies ja oli kohe teada, et vaid üks nendest seriaalidest jääb ellu. Terra Nova plot oli jube hea aga seriaali tootmine oli üle mõistuse kallis.

Comments are closed.