PlayStation®Flow viib mängimise elutoast basseini!

0
188

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) avalikustas info, et hakkab välja töötama toodet, millest saab ettevõtte uus tehnoloogiline lipulaev ning mis viib mängimise uuele tasandile.

PlayStation®Flow (PS Flow) kombineerib mängimise PlayStation®4 konsoolil reaalse tegevusega basseinis, mis annab mängijale võimaluse justkui sukelduda mängu. Innovaatiline toode annab võimaluse ujumise ajal kõikide meeltega kogeda mängude allveemaailmas toimuvat osa ja koosneb LCD ekraanidega varustanud prillidest, mis töötavad juhtmevabalt. Prillidega on ühendatud veel neli individuaalset sensorit jalgadel ja kätel ning veekindlad kõrvaklapid. Koos PS Flow süsteemiga toob ettevõtte turule ka toote mis on kiirem ja efektiivsem kui rätik või kätekuivati.

Kasutades Remote Play tehnoloogiat käitub PS Flow ühenduslülina mängija liigutuste ja PS4 konsooli vahel:
– LCD ekraanidega prillid laadivad mänguinfo konsoolist alla Bluetoothi abil ja mäng käivitub koheselt kui inimene on selle aktiveerinud.
– Neli sensorit, mis kinnituvad mugavalt reite ja biitsepsite külge loevad elektromagneetilise impulsi abil liigutusi ning edastavad info reaalajas PS4 konsoolile.
– Kuivatamaks mängijat kasutab PlayStation®Flow Body Dryer™ ioniseeritud tehnoloogiat, mis kuivatab sekunditega juhtides vee kehalt aurustumise teel eemale.

Allikas: Playstation