Street Fighter V beeta PlayStation 4’le tuleb 2 nädala pärast

0
73

Capcom teatas, et Street Fighter V beeta toimub PlayStation 4 peal 23 juuli (18:00 PT), 24 juuli (03:00 CEST/10:00 JST), ja kestab 5 päeva. Beeta sisaldab 6 erinevat tegelaskuju kellega mängida saab.

 

JÄTA VASTUS

Please enter your comment!
Please enter your name here