SUPER TOY CARS

0
197
Lahe rallikas mis on mõeldud lastele.

Super Toy Cars on Mario Kart stiilis lahe rallimäng lastele, aga sobib ka täiskasvanutele. Või veel parem – mängi seda koos oma lastega.

Mängu loojaks on Eclipse Games, ning algselt ilmus mäng ainult PC ja Wii U (2014) platvormidel. Nüüd siis 4 septembril jõuab mäng lõpuks ka Xbox One konsoolile. Eclipse Games tõi alles juulis PC ja Xbox One konsoolile ka ühe teise laheda mängu – Tachyon Project.

Super Toy Cars on mäng mis võib esmapilgul kõikide nende mängude seas üldse märkamata jääda. Ja sellest on kahju, sest tegelikult on tegemist ühe mõnusa mänguautosid sisaldava arcade rallikaga. Ja mis veel lahedam, lisaks tavapärasele võidusõidule, aja peale sõidule ja teistele variantidele on sul võimalus korjata ka power up‘e, et vastastele elu keerulisemaks teha. Ja sellised “kihuta rakett vastasele tagumikku” stiilis rallikad on mulle alati meeldinud. Üheks mu suureks lemmikuks oli 1989 aastal ilmunud Dynamixi ja Activisioni Deathtrack. Ning teiseks lemmikus oli 2010 aastal ilmunud BLUR (Activision Blizzard ja Bizarre Creations). Neile kahele jääb mäng siiski kõvasti alla, aga lõbusat mängu pakub ta siiski sellegipoolest.

Mängus on 15 erinevat rada 5 erineva asukohaga ja 5 erinevat võistlust. Nii et igav ei tohiks niipea hakata. Lisaks on võimalik kokku korjata omale 16 erinevat autot mida omakorda on võimalik parendada vastavalt soovile. Valida saad kas karjäär moodi, quick race või lokaalse multiplayeri vahel. Lokaalne multiplayer lubab mängida samal ekraanil korraga kuni neljal mängijal. Kahjuks aga puudub Xbox One versioonis online multiplayer variant. Ja sellest on tõsiselt kahju. Loodetavasti parandab Eclipse selle vea tulevikus. Sest siis saaks ka teistega onlines võidu kihutada.

Kuigi Super Toy Cars ei suuda võistelda teiste suurtega nagu näiteks Mario Kart, on tegemist siiski laheda rallikaga lastele. Ja mis peamine, maksab ka kordades vähem kui Mario Kart. Ja selle raha eest pakub see mäng hulgaks ajaks lõbusat ajaviidet, taustaks lahe mängumuusika. Soovitan kindlasti mängule pilk peale visata.

Info lapsevanematele:
Super Toy Cars rallimäng on mõeldud lastele ja tänu lokaalsele multiplayer võimalusele saab seda mängu kuni neli pereliiget koos mängida. Ja mis saaks olla veel lõbusam kui kogu pere koos aega viitmas ühe lõbusa rallikaga? Soovitan kindlasti!

Platvorm(id): PC, Wii U, Xbox One
Ilmus: PC – 27 veebruar, Wii U – 24 juuli 2014, Xbox One – 4 september 2014
Arendaja: Eclipse Games
Levitaja: Eclipse Games
Ülevaade tehtud: Xbox One konsoolil
Osta mäng siit: Steam / Xbox

Lugejate hinne3 Votes
HEA
Suur valik erinevaid radasid ja sõite
16 erinevat autot
Pakub lõbusat ajaviidet kogu perele
HALB
Puudub online multiplayer
4
Hea mäng