Vaata Microsofti Gamescom 2015 Xbox ülekannet siit

0
101

Microsofti Gamescom 2015 Xboxi pressikonverents algab Eesti aja järgi kell 17:00 (15:00 UTC). Kogu üritust on Sul võimalik vaadata siitsamast meie leheküljelt.

Kuigi ürituse täpsem sisu ei ole avalikkusele teada, siis üht ja teist mida plaanitakse rahvale esitleda on siiski juba teada. Xboxi boss Phil Spencer on vihjanud et Gamescom 2015 raames antakse lõpuks teada millal on oodata Quantum Break mängu. Võib olla antakse ürituse raames ka teada millal mängijad saavad oma Xbox One konsoolil korduvalt edasi lükatud Quantum Break demo proovida. Lisaks tuleb kindlasti esitlusele uus Crackdown ja Platinum’i Scalebound.

Samuti on Spencer lubanud, et edaspidi pühendatakse Euroopa kasutajatele varasemast rohkem tähelepanu, ja Gamescom 2015 on selleks ideaalne koht kus seda demonstreerida. Oodata võib ka väiksemaid ja suuremaid üllatusi. Kas Microsoft teatab uuest mängust? Kas demonstreeritakse digitaalsete mängude laenamise süsteemi, mida mitmed kasutajad ootavad?

Kuna Sony sel aastal Gamescom 2015’l ei esine, on kogu lava Microsofti päralt. Kas Microsoftil õnnestub lõpuks tagasi võita kasutajate poolehoiu mille ta 2013 aastal Sonyle maha mängis?

Gamescom 2015 pressikonverentside ajakava:

• Microsoft: August 4, 3pm UTC
• Electronic Arts: August 5, 9am UTC
• Call of Duty: August 5, 6pm UTC
• Blizzard: August 6, 5pm UTC