xPeke on nüüd esimene LoL’i mängija kes sponsoreeritud Red Bulli poolt

0
136

xPekest sai esimene League of Legendsit mängiv e-sportlane kes pälvinud RedBulli sponsoreeringu. See aga omakorda tähendab, et ka RedBull on teinud tõsisema sammu ja astunud suure varbaga e-spordi võitlustandritele. Enrique “xPeke” Cedeño on oma uue tiimi Origen ridades kindlasti suurepäraselt meelestatud, et tema on üks vähestest väljavalitutest kel õnnestunud saada selline võimalus.
Lisaks Enrique “xPeke” Cedeño’le on RedBulli Atleetide seas näiteks Eestist pärit Kelly Sildaru ja Bert Ribul.


xPeke kes alustas oma professionaalse e-sportlase karjääri (nagu paljud teisedki) myRevenge tiimist aastal 2011 liikus peagi mõne kuuga sealt edasi Fnatic’u tiimi ridadesse kus temast sai ka e-spordi maailma ikoon mid-lane’i mängides. Peale kolme aastat Fnatic’u särgi sees mängimist otsustas Peke minna püüdma uusi tuuli ja 2014. aasta Detsembri kuus seda ka tegi mil’ asutas Origeni (tema uue tiimi). Origeni ridades muuseas mängimas ka teised suurnimed nagu näiteks Paul “sOAZ” Boyer (endine Fnatic’u mängija), Alfonso “Mithy” Aguirre Rodriguez (endine Ninjas in Pyjamas mängija), Maurice “Amazing” Stückenschneider (endine Team SoloMid mängija) ja Jesper “Niels” Svenningsen (endine SK Gaming Prime’i mängija).

Suurepärane uudis on see aga kogu mängurite kommuuni jaoks, kuna aina rohkem ja rohkem suuri ja tõsiseltvõetavaid brände on hakanud tunnistama e-sporti päris spordi manu ja saadakse aru meeletutest rahasummadest mis ka sellel tandril liiguvad.
Igatahes kogu Mkuubis.net e-spordi osakonna poolt tuult tiibadesse Pekele ja ta uuele tiimile.

Allikas: origen.gg