Humble Capcom PlayStation Bundle pakub PlayStationile odavaid mänge

0
127

Sel nädalal on Humble Bundle kaudu võimalik omale ülisoodsalt soetada mitmeid PlayStation 3 ja 4 mänge.

Humble CAPCOM PlayStation Bundle kaudu saab hetkel omale osta $1 (umbes €0.88) eest Wolf of the Battlefield: Commando 3 (PS3), Strider (PS3 või PS4), Super Puzzle Fighter 2 Turbo HD Remix (PS3), Final Fight Double Impact (PS3) ja Street Fighter 5 45% soodsamalt sooduskupong.

humblePSbundle

Makstes $12.01 (umbes €10.59 selle artikli kirjutamise hetkel), saab eelpool nimetatud mängudele lisaks ka Lost Planet 3 (PS3), Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix (PS3), Resident Evil HD (PS3 või PS4), Okami HD (PS3), Remember Me (PS3) ja Mega Man 9 & 10 Combo Pack (PS3).

Ning $15 (umbes €13.23) eest saad omale lisaks ka Resident Evil 0 Remastered (PS3 või PS4), Devil May Cry HD Collection (PS3) ja Mega Man Legacy Collectioni 50% sooduskupongi.

Kuigi see ei ole päris esimene kord kui konsoolimängud on tee leidnud Humble Bundlesse, on tegemist siiski esimese korraga PlayStation mängude jaoks. Ning kahtlemata ühe suurima konsoolimängude pakkumisega Humble Bundles. Loodetavasti ei jää selline pakkumine viimaseks korraks, ja sarnaseid pakkumisi hakkab ehk tulevikus rohkem tulema.

Enne kui mänge ostma tormad Humble Bundlest, lisan infoks siia niipalju, et antud Humble Bundle pakkumine kehtib ainult Põhja ja Lõuna-Ameerika regiooni kuuluvate PSN kontode omanikele. Pakkumise kasutamiseks soovitan kasutada US PSN kontot. Juhul kui sul seda veel ei ole, siis selle tegemiseks ei ole sul vaja muud kui teist eposti aadressi. Peale konto loomist saad rahulikult mängud alla laadida, ära installeerida ja seejärel võid rahulikult neid mänge juba oma Euroopa PSN kontoga mängima asuda.

Head mängimist!