Kas Quantum Breakist saab Megahitt?

2
131

Xbox turundusjuhi Aaron Greenberg sõnul on Quantum Break’i eeltellimuste arv suurem kui müügikampaaniat planeerides algselt arvati. Ning tehtud eeltellimuste arv lubab, et mängust võib saada selle aasta Megahitt.

Quantum Breaki on reklaamitud kui tugevat “vana kooli” stiilis mängu. Ei mingit multiplayerit, mäng pakub ainult ühe mängija kogemust, mida toetab tugev lugu koos huvitavate vahepaladega. Nii Microsoft kui Remedy on veendunud, et tegemist on mänguga, mis peaks suurepärast mängukogemust pakkuma kõigile “vana kooli” mänguritele. Kuid kas see suudab huvi äratada ka noorema põlvkonna mängurite hulgas, kes eelistavad täna multiplayer mänge?

Kuna mängu tellimuste arv on oodatust suurem, siis on mitmed müüjad juba teatanud, et uued tellijad enam Alan Wake’s American Nightmare mängu kaasa ei saa. Selle asemel pakutakse Quantum Break’iga nüüd kaasa hoopis Kameo: Elements of Power’it (Xbox 360), mis on samuti Xbox One konsoolil mängitav.

Microsoft on ka ise mängu reklaamimisel ja meediaga suhtlemisel  kasutanud “Vana kooli” lähenemist, ning saatis juba juba eelmisel kuul ülevaadete tegijatele Quantum Breaki koopiad laiali. Ning alates tänasest saab lugeda ülevaateid mängu kohta. Hetkel on Metacriticus ülevaate kohta oma hinnangu andnud 62 kriitikut, ning keskmiseks hindeks on 78.

Quantum Break jõuab Xbox One ja Windows 10 platvormidele 5’ndal aprillil. Mängu installeerimiseks on vaja 45,7GB vaba ruumi, ning juhul kui soovid alla laadida ka kõik videod, siis nende jaoks on vaja lisaks 75,6GB vaba ruumi tekitada. Ehk siis mäng ja kõik vahevideod kokku vajavad 121GB vaba ruumi.

Comments are closed.