Minecraft: Story Mode – Episode 6: A Portal To Mystery

0
312

Kuuendas episoodis jätkavad Jesse ja tema meeskond oma reisi läbi portaalikoridori, sattudes uude imelikku maailma, mis on täis zombiesid. Õigel hetkel leiavad nad kutse, mis juhatab nad salapärasesse mõisa, kust nad avastavad end keset põnevat müsteeriumit. Kes on see salapärane võõrustaja, kes ükshaaval oma külalisi tapab?

Seekord on TellTale Games ja Mojang otsustanud uute tegelaste loomise asemel, kaasata mängu populaarsed Minecrafti YouTuberid. Siinkohal tunnistan ausalt, et enamusest neist pole mul aimugi. Siin ja seal on ehk paaril korral mõnest uudisest kõrvu jäänud nimed nagu Stampy Cat ja Dan Diamond, kuid sellega ka asi piirdub. Seetõttu olid minu jaoks need tegelased nagu tegelased ikka. Kuid suurematele või väiksematele Minecraft fännidele kes Youtubes Minecrafti videosid vaatavad, võib see pakkuda huvitavat äratundmisrõõmu ja anda võib olla mängule teistsuguse, huvitavama vaatenurga.

EE - Minecraft: Story Mode – Episode 6: A Portal To Mystery
Kes on see salapärane Valge Kõrvits?

Sinu ülesandeks on mängus toimuvat hoolega tähele panna, et välja selgitada isik, kes tapmiste taga on. Kui päris alguses oli asi segane ja ei teadnud mida arvata, siis üsna varsti peale infokillukeste kogumist saab selgeks mis toimub ja kes kogu asja taga on. Ja kui sa mingil põhjusel pole vihjeid tegeliku süüdlase kohta tähele pannud, siis ei tasu muretseda, mängu loo arenedes tehakse lõpuks see ka kõige hooletumale detektiivile puust ja punaseks selgeks.

Kuigi tegemist on ühe kõige lühema episoodiga Minecraft Story Mode seerias, on “A Portal To Mystery” üks huvitamaid osasid üldse. Kuid kui seeria ülejäänud osad olid omavahel seotud, siis kuues episood on selline täiesti eraldiseisev osa, kus seeria varasemates osades tehtud otsused rolli ei mängi. Ning paistab, et selles episoodis tehtud otsused mängu käiku või järgmisi osasid ei mõjuta. Lisaks jäävad nii mõnedki, mängu käigus tekkinud küsimused vastuseta.

Kuigi Minecraft: Story Mode – Episode 6: A Portal To Mystery on varasematest osadest veidi erinev, siis mulle see meeldis. Julgen soovitada seda mängu kõigile, kes peavad lugu huvitavast ja tempokast loost. Ning paistab, et mängu ülejäänud kaks osa – seitsmes ja kaheksas – keskenduvad samuti eraldi lugudele, mis leiavad aset järgmises kahes maailmas kuhu Jesse ja tema meeskond läbi portaalide satuvad. Kui teil Minecraft: Story mode esimesed viis osa juba olemas on, siis soovitan kindlasti osta ka Adventure Pass, mis annab ligipääsu episoodidele 6-8.

Info lapsevanematele:
Kui teie laps oskab hästi inglise keelt, talle meeldib Minecraft ja on harjunud TellTale mängudega, siis soovitan seda mängu kindlasti. Tegemist on laheda mänguga mis pakub huvitavat lugu. Ning erinevalt teistest TellTale mängudest, ei sisalda see mäng tavapärast vägivalda ja rasket kõnepruuki.

Platvorm(id): PC, PS3, X360, PS4, Xbox One, Android, iOS
Ilmus: 7 juuni 2016
Arendaja: Telltale Games
Levitaja: Telltale Games
Ülevaade tehtud: Xbox One
Mängu saab osta siit:
osta_xbox osta_playstation

Lugejate hinne1 Vote
HEA
Huvitav ja tempokas lugu
YouTuberite üllatavalt tugev esitlus
HALB
Tehtud valikud ei paista midagi oluliselt mõjutavat
Mitmed küsimused jäävad vastuseta
4.5
Hea mäng