Mirror’s Edge saab oma TV sarja ja The Division’st tuleb film

0
134

Sel aastal oleme juba näinud videomängudest tehtud filme, nagu Angry Birds, Ratchet & Clank ja Warcraft. Lisaks on juttu olnud Assassin’s Creed, Tomb Raider, Tetrise, Centipede, Missile Command ja Fruit Ninja filmide tulekust. Ning kirjutab Deadline, et Endemol Shine Studios tegeleb Mirror’s Edge TV sarja loomisega.

“Me näeme Mirror’s Edge frantsiisi ülemaailmse televaatajate jaoks,” räägib Sharon Hall, Endemol Shine Studios president. “Mirror’s Edge’l on tugev naissoost peategelane, palju fänne ja ülemaailmselt tuntud bränd, millega EA ja DICE on teinud suurepärast tööd.”

Kes hakkab mängima Faith Connors’t ei ole veel kahjuks teada. Kirjuta meile kommentaaridesse kes sinu arvates sobiks Faith’i ossa kõige paremini.

Mirror’s Edge Catalyst mäng tuleb müügile 9’ndal juunil, kuid EA Accessi kasutajad Xbox One konsoolil saavad mängu mängima hakata juba täna, 2’sel juunil.

Tulekul on ka Tom Clancy’s The Division film, mille peaosas saab näha Jake Gyllenhaal’i, kes ühtlasi on ka filmi produtsendiks.

The Division ei ole Jake Gyllenhaal’i esimeseks kokkupuuteks Ubisofti mängudega. Nimelt on ta eelnevalt mänginud peaosa Prince of Persia filmis, mida peetakse üheks parimaks videomängude põhjal tehtud filmiks.

Aga tulekul on veel üks Ubisofti mängude põhjal valmiv film. Seekord on tegemist siiski lühifilmiga, mille loojateks on Splinter Cell mänguseeria fännid. Atomic Productions lubab, et umbes 30 minutit pikka fännifilmi, The Splinter Cell: Part 2, saab näha juba sel suvel.