PlayStation 4 Slim – päris või võltsing?

0
212

Nädalavahetusel küttis kirgi üles internetti lekkinud PS4 Slim pildid. Ühed arvavad, et tegemist on fake konsooliga, teised aga loodavad et tegemist on reaalse konsooliga mida peatselt osta saab.

Nädalavahetusel tekkis Gumtree lehel müügile Playstation 4 Slim, mille eest müüja küsis £300. Tänaseks on kuulutus, selle ajalugu ja kõik jäljed kuulutusele, lehelt täielikult eemaldatud. Alljärgnevalt saab siiski ekraanipiltidelt näha pilte kuulutusest:

Loomulikult alustati kohe “FAKE” karjumisega, ning mitmed kasutajad võtsid müüjaga ühendust, et uurida kas tegemist on naljaga või ehtsa asjaga ja kas ta võtaks konsooli karbist välja ja teeks sellest pilti. Kuigi müüja alguses keeldus seda tegemast, otsustas ta hiljem survele siiski järele anda ja laadis üles mõned pildid väidetavast PS4 Slim konsoolist.

Mõni aeg hiljem väitis Twitteris kasutaja @sshortmaneighty2, et ta ostis eelpool nimetatud konsooli ära ja et tegemist on ehtsa asjaga. Lisades oma väite juurde pildi, koos karbi ja oma kasutajanimega.

Ning kasutajate palvel tegi ta PlayStation 4 Slim versioonist pilti koos PlayStation 4 valge mudeliga.

Varasemalt on Sony E3 2016 ajal kinnitanud, et nad on rahul PS4 praeguse kujuga ja neil ei ole plaanis eraldi õhemat versiooni turule tuua. Küll aga tuleb septembri alguses müügile PlayStation 4K (tuntud ka PS4 Neo nime all), mis peakski eelmise PS4 mudeliga võrreldes veidi õhem olema.

Aga mida lugejad asjast arvavad? Kas tegemist on fake piltidega, päris asjaga või septembri alguses ilmuva PlayStation 4K’ga?