Pokemon Go mängijad küsivad raha tagasi

0
167

Sel nädalavahetusel sai Pokemon Go omale suuremat sorti uuenduse, mis tõi endaga kaasa nii häid uuendusi, kui ka paar halba muudatust, mis eemaldasid mõned seni kasutusel olnud funktsioonid mängust. Loomulikult said mitmed fännid seepeale pahaseks ja küsivad nüüd raha tagasi.

Kuigi Pokemon Go on mängi-tasuta mäng, siis nagu sellistes mobiilimängudes ikka, on ka Pokemon Go mängus võimalik omale päris raha eest erinevaid asju osta. Ning tänu uuendusele, mis mängu senist süsteemi suuresti muutis, on Pokemon Go mängijatel nüüd võimalus oma raha tagasi küsida iOS App Store ja Google Play kaudu.

Värske uuendus tõi mõned muudatused kasutajaliideses, parandas mitmeid varasemaid probleeme mälu kasutamisel, võimaldab nüüd profiili all muuta oma avatari ja uuendati jõusaali (gym) animatsioone.

Kuid uuendus eemaldas ära ka sinu läheduses asuvate Pokemonide jalajäljed. Tõsi, see funktsioon vist pole juba rohkem kui nädala enam korralikult töötanud, kuid tegemist oli siiski väga hea funktsiooniga, kui see töötas. Ning selle funktsiooni eemaldamise asemel oleks võinud selle hoopis ära parandada ja uuesti tööle panna. Ning kui varem sai enda läheduses asuva Pokemoni välja valida ja teda otsida, siis peale uuendust seda enam teha ei saa. Tulemuseks on, et sul pole kõige vähemat aimugi kui kaugel või lähedal võivad “lähedal asuvad” Pokemonid olla. Nad võivad olla ükskõik kus kuni 500 meetri kaugusel sinust.

Uuendus eemaldas ära ka API ligipääsu, mistõttu pole lehekülgedel nagu PokeVision enam infot Pokemonide asukohtade kohta. Ja see on ilmselt üks peamisi põhjuseid miks paljud mängijad pahaseks on saanud. Miks Niantic API ligipääsu eemaldas, ei ole hetkel selge, kuid üheks võimalikuks põhjuseks võib olla sooviga serverite koormust vähendada.

Samal ajal kirjutavad Redditis ja Pokemonide foorumites mitmed pahased Pokemon Go mängijad, et viimane uuendus tappis täielikult ära võimaluse Pokemone jahtida nii mängus, kui ka kolmanda osapoolte lehekülgede kaudu ja see on nende mänguelamust totaalselt muutnud.

Pokemon Go refund

Lisaks eelpool mainitud muudatustele on tehtud teisigi pisemat sorti muudatusi. Näiteks iOS versioonis on kaduma läinud ka “Battery Saver” funktsioon. Võimalik, et seda pole lihtsalt uue versiooni puhul enam vaja ja app säästab nüüd automaatselt kogu aeg niipalju akut kui võimalik.

Kui oled üks neist Pokemon Go mängijatest, kes uute muudatustega rahul ei ole, siis tänu Euroopas kehtivale tarbijakaitseõigusele on sul võimalik viimaste nädalate jooksul mängule kulutatud raha tagasi küsida. Seda saad teha iOS App Store ja Google Play kaudu.