Quantum Break PC versioon on saadaval ainult Windows 10 poes

0
152

Eelmisel nädalal teatasid Remedy ja Microsoft, et Quantum Break ilmub ka arvutile. Ja et kõik kes ostavad mängu Xbox One konsoolile, saavad omale ka Windows 10 versiooni.

Seepeale tekkis paljudel kasutajatel küsimus, et kas mäng tuleb müügile ainult Windows 10 poes või tuleb Quantum Break müügile ka Steamis. Kuna ost on seotud sinu Microsofti kasutajaga, siis võis arvata et ilmselt on tõene esimene variant.

Microsoft kinnitab, et Quantum Break arvutiversiooni saab tõepoolest osta ainult Windows 10 poest. Ja mäng töötab ainult Windows 10 süsteemiga. See tähendab, et kui sul on soovi Quantum Breaki arvutil mängida, aga sul on veel kasutusel mõni varasem Windows versioon, siis nüüd on aeg oma arvuti operatsiooni süsteem uuendada Windows 10’le.

Kuna Microsoft lubab lisada oma pereliikmete kontosid oma pere ringi, siis nagu Xbox One konsoolil nii on sul võimalik ka Windows 10’l kõiki oma Windows poest ostetud mänge oma pereliikmetega jagada. Nii et juhul kui olete omale ostnud Quantum Break’i Xbox One versiooni, siis näiteks pereliikmed kes eelistavad arvutit mängimiseks, saavad nüüd tasuta ligipääsu mängu arvuti versioonile.