Remedy lubab neljapäeval uut infot Quantum Break kohta

0
76

Mäletate veel mängu nimega Quantum Break, mis pidi Xbox One konsoolile ilmuma 2014 aastal, ning mida on sellest ajast saadik järjekindlalt ikka ja jälle edasi lükatud? Mängu ja TV sarja tulekut on juba nii mitu korda edasi lükatud, et nii mõnedki meist kes mängu või TV sarja huviga ootasid on juba alla andnud ja huvi Quantum Breaki vastu kaotama hakanud.

Kuid juba sel neljapäeval lubab Remedy tulla lagedale uue värske infoga Quantum Breaki kohta. Ning Remedy esindaja on veendunud, et neljapäev on Quantum Break fännide hulgas kuumaks jututeemaks.

Ilmselt tähendab see seda, et mängu rohkem edasi ei lükata ja mäng ilmub juba selle aasta aprillis. Ilmselt on sel ajal siis oodata ka TV sarja tulekut. Loodetavasti sisaldab uus info ka korduvalt edasi lükatud beeta kuupäevi. Ning ilmselt uut trailerit ja muud uut ja huvitavat infot.

Küsimusele kas Quantum Breakile võib ka järge oodata, vastas Sam Lake (Sami Järvi) mõni aeg tagasi, et Quantum Break lugu on väga konkreetne ja lõplik. Lool on väga kindel algus ja lõpp, mistõttu on tegemist iseseisva mänguga. Kuid loomulikult on lool olemas taustalugu, idee mis suudab katta rohkem kui ainult ühe mängu. See on ajas rändamise loo puhul väga oluline et sul on olemas taustalugu ja selge ajalugu ajas rändamiste kohta, et ei tekiks segadust. Seetõttu on loo juures mitmeid elemente millele mäng ainult vihjab ja antud lugu võimaldab rohkem, kui tulevikus peaks tekkima plaan teha Quantum Breakile järg.