Ubisoft kinnitas, et The Division film on tõepoolest tulekul

0
127

Juba mõnda aega on ringi liikunud jutud sellest, et Ubisoft plaanib The Divisioni tuua kinoekraanidele. Täna kinnitas Ubisoft, et kuulujutud vastavad tõele ja The Divisioni film on tõepoolest tulekul ning nii kaamera ees kui kaamera taga löövad kaasa nii Jake Gyllenhaal (Prince of Persia: The Sands of Time, Everest) kui ka Jessica Chastain (The Martian, The Huntsman: Winter’s War).

Hoolimata mitmetest probleemidest mänguga, on Tom Clancy’s The Division üks Ubisofti edukamaid mänge üldse. Mäng müüs juba esimese 24 tunni jooksul rohkem kui ükski teine Ubisofti mäng kunagi varem müünud on. Mistõttu pole imestada, et viimase aja “videomängud filmiks” hulluse ajal ka Divisionist film tehakse.

The Division filmi loomisel aitab Ubisoft Motion Pictures kompaniid Nine Stories (Jake Gyllenhaal ja Riva Marker) ja Freckle Films (Jessica Chastain).

Kuid The Division film pole ainuke Ubisofti videomängude põhjal tehtud film mis tulekul on. Selle aasta detsembris peaks kinoekraanidele jõudma Assassin’s Creed film, kus saab peaosades näha Michael Fassbender’it ja Alicia Vikander’it. Lisaks sellele tegeleb Ubisoft Motion Pictures ka Watch Dogs, Splinter Cell, Ghost Recon ja Rabbids filmide loomisega.