Dwayne “The Rock” Johnson toob suurele ekraanile “ühe suurima ja hullumeelseima mängu”

0
108
Dwayne

Dwayne “The Rock” Johnson teatas uuest videomängu põhjal valmivast filmist, kus ta peaosa mängib. Tegemist olevat tema sõnul ühe “suurima ja jaburaima” mänguga eales, mis kinoekraanidele jõuab.

Mis videomänguga tegemist on, seda Johnson kahjuks Men’s Journalile antud intervjuus ei avalikustanud: “Ma ei saa öelda, millisest mängust me [filmi] teeme, aga selle kohta tuleb sel aastal teadaanne.” Väidetavalt olla tegemist videomänguga, mida Johnson ise on aastaid mänginud.

See loomulikult on sotsiaalmeedia üles äratanud ja inimesed pakuvad üksteise võidu võimalikke videomänge, kus Johnson võiks peaosas olla. Mõned neist rohkem usutavamad kui teised ning mõnel juhul on lastud fantaasial piiramatult lennata, pakkudes “Viva Piñata”, “Fortnite” ja “Super Mario” mänge. Viimane see ilmselgelt olla ei saa, sest tegemist ei ole Xboxi mänguga ning me kõik teame, et Mario filmis mängib Mariot ei keegi muu kui Chris Pratt. Aga kuna Chris Pratt ei mängi “Devil May Cry” filmis, siis äkki saab Johnson selle peaosa endale?

Dwayne “The Rock” Johnson mängib Xboxi konsoolidel ja ta on Microsoftiga olnud aastaid heades suhetes, aidates Microsoftil turule tuua nende esimese Xboxi konsooli. Uue Xbox Series X-i tulekul oli ta üks esimesi kuulsusi, kes Microsofti uue konsooli omale said.

Seda arvesse võttes oleks üheks kõige tõenäolisemaks mänguks “Gears of War” või teiseks variandiks võiks olla “Call of Duty”. Välistada ei saa ka “Dragon’s Lair’i”, mis oli Johnsoni suureks lemmikuks, kui ta oli 11-12 aastane. Johnsoni üheks kõigi aegade kõige enim mängitud mänguseeriaks aga on “Madden”, äkki on hoopis sellest film tulekul?

Või äkki on hoopis uus “Doomi” film tulekul? Nimelt on Johnson varemgi mänginud videomängude põhjal valminud filmides ning üheks selliseks on 2005. aastal ilmunud “Doom”. 2018. aastal aga sai teda näha ühes teises videomängu põhjal loodud filmis – “Rampage”.

Kirjuta kommentaaridesse, mis võiks sinu arvates olla see videomäng, kus Dwayne “The Rock” Johnson peaosas mängib.