Uus Ratchet & Clank, saadaval PlayStation 4 konsoolile

0
139

Alates 20. aprillist on eksklusiivselt PlayStation 4 konsoolile loodud Ratchet & Clank saadaval hästivarustatud mängu- ja elektroonikapoodides üle Eesti.

Mängu peategelasteks on planeet Fastoonilt pärit Ratchet ning robot Clank, kes üheskoos võitlevad Solana galaktika päästmiseks pahalaste käest. Liikudes ühelt planeedilt teisele, kohtuvad nad nii heade kui halbade tegelastega, kes teevad nende seikluse eriti meeldejäävaks.

„Usun, et kõik Ratchet & Clank’i fännid on seda juba kaua oodanud,“ sõnas PlayStation Eesti esindaja Imre Villmann. „Senistes ülevaadetes on mäng saanud ohtralt kiidusõnu ja loodame, et see pakub nii väikestele kui suurtele Eesti mängusõpradele rohkelt positiivseid emotsioone,“ lisas ta.

d9bcccea-9a96-4747-bc31-794579adda82

Tuntud mänguportaal IGN kiitis mängu ülesehitust ning andis sellele hindeks kõrged 9 palli 10-st. „Ratchet & Clank on kooslus kõigest, mida Insomniac on seeriaga viimase 14 aasta jooksul teinud. Võttes tegelaskujud, kellesse oleme juba pikalt kiindunud olnud, ning saates nad seni kõige vägevamale seiklusele. Läbimõeldud relvastus, ilusad ja mitmekülgsed maailmad, ning lihtsalt lummav stsenaarium teevad sellest seikluse, millest iga PlayStation 4 omanik peaks osa saama,“ kirjutas IGN oma ülevaates.

Esmakordselt oli mänguseeriaga võimalik kokku puutuda 2002. aastal, mis kandis sarnaselt järeltulijale Ratchet & Clank’i nime. Mõlemad versioonid on Insomniac Games nimelise mängustuudio poolt ning mängu levitab Sony Interactive Entertainment.

 

Allikas: Playstation Eesti.