For Honoris läheb kõikide asjade lahti lukustamine sulle maksma üle 700 euro või 2 ja pool aastat mängimist

0
256

For Honor võeti mitmete mängukriitikute poolt positiivselt vastu ja mängu müüdi esimesel müüginädalal samuti hästi. Kuid müüginädalale järgnenud nädalad pole just väga kiita olnud. Probleemid p2p ühendusega on peamiseks põhjuseks miks mängijad mänguga kohe mitte rahul pole.

Samal ajal on Redditi kasutaja bystander007 teinud väikest arvutustööd ja arvutanud välja kui palju lähevad mikrotehingud mängus sulle maksma kui sa soovid lahti lukustada kõigi 12 kangelase asjad.

Bystander007 arvutuste järgi läheb kõikide asjade lahti lukustamine sulle maksma 1 098 000 For Honori mängusisest raha. Sellise summa mänguraha ostmine läheb sulle maksma üle $700/€700.

Kui sa aga arvad, et raha raiskama ei hakka ja sa tahad selle summa kokku saada mängu mängides, siis mängides kuni 2 tundi päevas võtaks see sul aega 915 päeva.

Neile kes peaks kommenteerima/küsima, “Kas sul on tõesti kõik need asjad vaja lahti lukustada”, vastab bystander007 lihtsalt, “Jah”. “Sest ma maksin selle mängu eest ja tegemist on mängu põhisisuga mis on juba mängu baashinna sees mille eest ma maksin. Ja seetõttu peab mul olema võimalus lahti lukustada kõik asjad mida ma tahan lahti lukustada. Ja see ei tohiks võtta kaks aastat mul aega,” lisab bystander007.

Mida arvad sina sellistest mikrotehingutest? Kas mängude arendajad on oma mikrotehingutega liiale läinud? Kas mängijad peaksid asjade lahti lukustamiseks maksma lisaraha või kulutame ebatavalise hulga aega et juba makstud mängu sisule ligi saada?