Minecrafti ametlik ajakiri 2/2017

0
257

Eestikeelse Minecrafti ajakirja teine number on poelettidele jõudnud. Sarnaselt esimesele numbrile leiame ka seekord eest sisutiheda ja infost pungil trükise, mis lihtsalt peab igal Minecrafti sõbral kodus olema. Ajakirjas seiklevad meile juba tuttavad tegelased Sparks, Scout, Bear ja Monty.

Mis mind ees ootab?

Esmalt tuleb juttu Minecrafti puudutavatest uuendustest, eriti just 4K toest ja Better Together uuendusest, mis laseb erinevatel platvormidel koos mängida ning samuti uutest visuaalidest nagu vesi, mis ajakirja hinnangul on nii ilus, “et ajab lausa janu peale”.

Põhjalikumalt heidetakse pilk põrgule ja põrgukindlusele, samuti vaenlastele keda seal kohata võib. Sparks õpetab, kuidas põrgusse baas, laavasild ja loitsimistuba ehitada. Põrgust teeme ka meie natuke pikemalt juttu kui peatume raamatul “Minecraft. Sissejuhatus: Põrgu ja Lõpp”.

Pole vist Minecrafti mängijat kes ei oleks märganud, et hiljuti tulnud uuendus 1.12 ehk World of Color muutis mängu tänu uutele plokkidele palju värvilisemaks ning andis mängijate kujutlusvõimetele täiesti uued mõõtmed. Seekord on intervjuu Minecrafti geeniuse Jeb’iga, kes jagab infot värviliste plokkide ja nende kasutamise kohta.

Kel lahingupidamine natuke roostes on, siis teile tõttab appi Scout, kes annab erinevaid lahingunippe ja aitab teil PvP (mängija versus mängija) maailmas paremini navigeerida. Bear teeb kiirkursuse Kammitustest ja pillub huvitavaid fakte nende harjumuste ning eluviiside kohta.

Lisaks leiab ajakirja vahelt järgmise koomiksi, pilte kasutajate loomingust, Hirmutaja posteri ja palju muud. Kleebiste kogujatele on värske numbriga kaasas hulk vahvaid kleepekaid.

Kuna seekordses numbris tuleb juttu justnimelt põrgust ja seal toimetamisest siis tasub ajakirja ostma minnes kindlasti kaasa haarata sellised Minecrafti raamatud nagu “Minecraft. Mobide raamat” ja “Minecraft. Sissejuhatus: Põrgu ja Lõpp” milles sisalduv väärtuslik info põrgu ja seal olevate vaenlaste kohta on asendamatud saatmaks Sind sel ohtlikul teekonnal läbi allmaailma.

Kust ma saan Minecrafti ajakirja osta?

Eestikeelse Minecrafti ajakirja teine number on müügil jaemüügikettides nagu Prisma, Selver, Rimi, Comarket ja samuti ka R-kioskis. Lisaks saab ajakirja osta ka Egmonti veebipoest ning Apollo ja Rahva Raamatu raamatupoodidest.