Tänu mesinädalatele ei ole Ray “Stallion83” Cox enam kõrgeimat mänguskoori omav mängur

0
214

Ray “Stallion83” Cox, kes on viimased 11 aastat olnud maailma kõige kõrgema Xbox Gamerscore omanik, jäi õpuks oma esikohast ilma.

Hiljuti purjetas Ray “Stallion83” Cox abielusadamasse ning vahetult peale seda läks ta koos naisega mesinädalatele. Sellest piisas et aastakümme igavene teine olnud Stephen “smrnov” Rowe jõudis lõpuks Cox’ile järele ja asus juhtima kõrgeima mänguskooriga mängijate edetabelit.

Kui Cox märkas, et Rowe on lõpuks juhtima läinud, postitas ta Twitterisse, “Olen olnud seksiga liiga hõivatud”.

Ray “Stallion83” Cox’i praegune Xbox mänguskoor on 1,587,219. Tema viimane achievement “Instant Annihilation” on saadud mängus Tekken. Viimase kolme aasta jooksul on Cox kogunud keskmiselt 485 punkti iga päev. See tähendab, et keskmiselt tuleb Ray Cox’il iga kuu täielikult läbida vähemalt 14 mängu, et kätte saada nende videomängude kõik achievemendid, mis annaksid kokku 14 000 punkti kuus¹.

Stephen “smrnov” Rowe mänguskoor Xboxil on hetkel 1,592,340 ja viimane achievement “Coins on the Streets” on saadud Farming Simulator 15 mängides.

Kolmandal kohal oleva mängija “Celtic Force” mänguskoor on 1,418,525 ja viimane achievement Legendary Alliance pärineb mängust Marvel Ult. Alliance 2. Siinkohal tasub ära märkida, et võrreldes Cox’i ja Rowe’ga alustas Celtic Force Xboxi konsoolidel achievementide korjamisega kaks aastat hiljem.

Tegemist on väga pühendunud mängijatega, kellel ilmselt mängude kõrvalt tõenäoliselt millekski muuks eriti aega ei jäägi. Seda tõestab taaskord ka värske juhtum, kus piisas abiellumisest ja mesinädalatest, et esikohast ilma jääda.

¹arvesse ei ole võetud mängude lisasid mis võivad sisaldada lisapunkte.