Tekken 7 tuleb 2 juunil

0
161

Bandai Namco teatas, et Tekken 7 jõuab 2 juunil PC, PS4 ja Xbox One platvormidele.

Tekken 7 Day One (tavaline) versioon tuleb koos Eliza tegelaskuju lisaga. Eliza tuleb kaasa ka kõikide digitaalselt tehtud eeltellimustega. Mängu saab juba eeltellida ka ProGames ja Gamestar kauplustest.

ProGames online poes maksab Tekken 7 tavalise versiooni eeltellimus €62.99 ja Gamestar’ist eeltellides on hinnaks €59.99.

Tekken 7 Collector’s Editioni kahjuks Eestist veel eeltellida ei saa, aga soovi korral saavad need kes kannatada ei jõua omale nimetatud komplekti tellida Amazonist, kus see maksab £149.99. Komplekt sisaldab lisaks Deluxe Editionile (sisaldab ka Season Passi) veel 30cm kõrgust kuju, steelbook karpi ja Tekken 7 soundtracki.

Tekken 7 Collector’s Edition

Müügile tuleb eraldi ka Tekken 7 Deluxe Edition, kuid tegemist on GAME müüdava eksklusiiviga mida mujalt tellida ei saa. Tekken 7 Deluxe Edition maksab GAME online poes £69.99.

Tekken 7 Season Pass pakub mängijatele kolm lisapakki, mis annab ligipääsu uutele tegelaskujudele, mängumoodidele, kostüümidele jne. Kõiki neid lisasid saab osta hiljem ka eraldi.