Xbox One X eeltellimused müüdi välja paari tunniga, eBays saab konsooli 500 kuni 875.38 euro eest

6
719

Kui Microsoft pühapäeval Xbox One X Project Scorpio Edition eeltellimuste avamisest teatas, müüdi müüki paisatud limiteeritud kogus konsoole välja juba esimese paari tunni jooksul.

Pühapäeval teatas Microsoft Xbox One X Project Scorpio Edition’ist, mis on disainitud fännide jaoks kes tahavad esimeste hulgas kasutada maailma üht võimsamat konsooli. Tegemist on limiteeritud versiooniga, mille konsoolil ja puldil on trükitud “Project Scorpio” ning välisel disainil on kasutatud keerukat ja dünaamilist graafilist mustrit. Fännid kes on olnud Xboxiga selle päris esimesest konsoolist alates, märkavad et pakkimisel on saadud inspiratsiooni originaal Xbox’ist. Xbox One X Project Scorpio Edition sisaldab ka eksklusiivset vertikaalset alust, mis annab võimaluse valida kuidas oma konsooli kodus sättida.

Xbox One X Project Scorpio Edition konsoole on limiteeritud kogus ja neid saab ainult eeltellida. Uudise teatavaks tegemisest alates kulus kõigest paar tundi kui Amazonis ja Microsoft.com’is oli konsool juba välja müüdud.

Koheselt ilmus konsool müüki ka populaarses eBay keskkonnas kus saab omale Xbox One X konsooli osta 500 kuni 875.38 euro eest.

Hetkel on Microsofti lehel juba uus kogus konsoole müüki paisatud ning võib arvata, et sama juhtub varsti ka Amazonis ja teistes online poodides. Nii et kui soovid just nimelt Xbox One X Project Scorpio Edition’i siis hoia silm peal Amazonil või mõnel teisel online poel mis Eestisse müüb, sest Eesti kohalikesse kauplustesse Xbox One X Project Scorpio Edition’i müügile tulekut oodata ei tasu.

6 KOMMENTAARID

  1. Xbox One X launches in November and does not have a first-party launch title since Crackdown 3 got bumped (and Microsoft cancelled everything else it had in the buffer). See pani küll naerma, eriti peale suurt E3 reveali.

    • No kannatab 2-3 nädalat ära ja siis saab first party asjad kah.
      Et ses mõttes ma saan neist aru. Xboxi jaoks on november lihtsalt traditsiooniliseks saanud ja näiteks Forza jaoks on selleks kuuks hoopis oktoober. Ja tegemist polegi ju uue põlvkonna konsooliga, vaid uue mudeliga. <- ehk siis nii first party kui third party mänge on seal launchi ajal sitaks juba. 😉

    • Nu E3’l lubasidki nad et olemasolevad mängud saavad paljud omale 4K uuenduse. See Crackdown 3 selleks, mind see väga ei huvita kah. Võib vabalt ka olemata olla minu jaoks. 😉 Nad võiks parem vahelduseks mõne shooteri asemel mõne RPG või miskit hea stooriga first party asja teha. Kui ma mingit mängustuudiot nende asemel ostaksin, siis ma ostaks CD Projekti ära. 😛

Comments are closed.